fbq

Poistettiin Temppareista kesken bileiden – uhkaavasti käyttäytynyt sinkku sekoili itsensä ulos ohjelmasta

Naisten villalla sinkkuna ollut Pyry ei kestä viinaa. Ilmassa alkoi olla vaaran merkkejä.

Temptation Island Suomen 14. jaksossa (Nelosella keskiviikkona 21.12., Ruudussa jo nyt) pidetään eroottisesti varautuneet bileet. Sinkku-Pyry kuitenkin vetää alkoholista överit ja käytös muuttuu rumaksi. Älä lue pidemmälle, jos et halua tietää, mitä jaksossa tapahtuu.

Bileiden edettyä pikkutunneille Pyryn humala päätyy tasolle, jossa aggressiot alkavat nousta pintaan. Aluksi hänellä on vielä hauskaa, vaikka tilanteen syykin selviää.

– Mä rakastan teitä kaikkia, paitsi... Pyry sanoo kattoon kiinnitetylle kameralle.

Lauseen loppua ei kuulla.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraavaksi hän on beer pong -pelipöydällä, jossa askelkin alkaa jo olla horjuvaa.

– Otetaan nopeet heitot, että mä voin sen jälkeen mennä kuristamaan tuon yhden äijän, Pyry sanoo hieman sammaltaen.

"En laske seksiksi, jos minulla ei seissyt" – Krete tyrmistyy Nicon törkyjutuista Temptation Islandilla

Kiukun syyksi paljastuu, että toinen sinkkumies talolla ärsyttää häntä yliaktiivisuudellaan ja Pyryn mielestä tyhmillä jutuillaan.

– Pitäisi jo kahden ekan paskan kommentin jälkeen tajuta, että kukaan ei naura, eikä tarvitse kommentoida joka asiaan, hän remeltää ärsyyntyneenä.

Muut sinkkumiehet kommentoivat, miten Pyryltä on selvästi lähtenyt lapasesta, ja tilanne on jo kiusallinen. Ainakin sinkku-Jussi kokee olonsa epämukavaksi.

Sinkku-Pyry hoipertelee ja ärisee itsensä ulos Temppareista.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraavaksi Pyryn kävely on jo hoipertelua, eikä huudahduksista saa selvää. Viimeisessä kuvassa hän kävelee yksin tarjoilupöydän ohi, tunkee herkkuja suuhunsa ja jatkaa muiden jutellessa keskenään katsomatta Pyryyn päinkään.

– Pyryn sopimaton käytös johti hänen poistamiseensa bileistä ja Temptation Island Suomesta, kuullaan Sami Kurosen selostajaäänen sanovan lopuksi.

Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 21 sekä Ruutu-palvelussa jo edellisen viikon keskiviikkona kello 6.

Seuraa meitä somessa