fbq
Milf Manor

Katsojia ällöttänyt sarja tulee taas – puumanaiset deittailevat toistensa poikia rakkausrealityssä

Milf Manor nähdään jälleen TLC:llä 26.3. alkaen.

Uusintana alkavassa tosi-tv-sarjassa Milf Manor kahdeksan 44–60-vuotiasta naista saapuu huvilalle Meksikoon osallistumaan deittailurealityyn. Tarkoitus on katsoa, löytyykö paljon nuoremmista mieskisaajista seuraa. Yllätyskäänne ällistyttää: jokaisen naisen oma poika on mieskisaajien joukossa

Nuorukaisista jokainen hakee itselleen iäkkäämpää naista. Jokaista tuntuu viehättävän niin sanottujen puumanaisten itsevarmuus. Heillekin yllätys on siinä, että oma äiti löytyy kohteiden joukosta. Osa nuorista miehistä on hyvinkin kiusaantuneita totuuden selvitessä.

Avaustehtävässä äitien silmät peitetään, jonka jälkeen heidän pitää tunnustella sinkkumiesten paljaita ylävartaloita ja päätellä, kuka on heidän oma poikansa.

Jokainen äiti myös jakaa huvilan sviitin poikansa kanssa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Sarja onkin herättänyt voimakkaita reaktioita.

The New Yorkerin toimittaja Naomi Fry pohdiskeli, että Milf Manor ”saattaa olla tosi-tv:n suurin rimanalitus tähän mennessä, jopa koko genren lopullinen pohjanoteeraus”.

Useissa sosiaalisen median reaktiovideoissa on myös kauhisteltu sarjan konseptia.

Love Is Blind huipentui veret seisauttavaan jälleennäkemisjaksoon - näin kohupareille kävi kuvausten päätyttyä

Osallistujien taustojakin on pengottu. On selvinnyt, että esimerkiksi April, 60, esiintyi 1980-luvulla Van Halenin, Alabaman ja Ted Nugentin kaltaisten rock-suuruuksien musiikkivideoissa

Milf Manor TLC:llä tiistaisin 26.3. alkaen.

Seuraa meitä somessa