fbq

Love Is Blind huipentui veret seisauttavaan jälleennäkemisjaksoon - näin kohupareille kävi kuvausten päätyttyä

Torstaina julkaistussa jaksossa koettiin leuat loksauttavia hetkiä.

Yhdysvaltojen versio Love Is Blind -ohjelmasta huipentui torstaina (14.3.) vauhdikkaaseen jälleenäkemisjaksoon Netflixillä.

Juontajapariskunta Nick ja Vanessa Lachey laittoivat rakkausrealityn osallistujat koville tiedustellessaan vastauksia sarjan puhutuimmille juonenkäänteille.

Kuudennen tuotantokauden osallistujista paikalla olivat Johnny McIntyre ja Amy CortésJimmy Presnell ja Chelsea BlackwellClay Gravesande ja Amber Desiree "AD" Smith, Jeramey Lutinski ja Laura Dadisman (etäyhteyden välityksellä), Kenneth Gorman ja Brittany Mills sekä Sarah Ann Bick ja Trevor Sova.

Tällä kaudella pariskunnista vain yksi päätyi jatkamaan yhteiseloaan ja avioliittoaan sarjan kuvausten jälkeen.  Johnny McIntyre ja Amy Cortés saapuivatkin paikalle hyvän tuulisina ja onnellisen näköisinä. He kertoivat, että ensimmäinen avioliittovuosi on sujunut mallikkaasti, eikä pariskunta ole ehtinyt vielä kunnolla edes riitelemään.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Johnny ja Amy olivat kauden ainoat avioituneet.

Clay hakeutui terapiaan

Toinen pariskunta, joka ehti sentään alttarille asti oli Clay Gravesande ja Amber Desiree "AD" Smith. Pysäyttävässä hääjaksossa Clay jätti AD:n tylysti alttarille ja perusteli päätöstään sillä, ettei hän ollut vielä valmis astumaan avioon. Hän oli kuitenkin valmis jatkamaan vielä parisuhdettaan naisen kanssa.

AD romahti häiden jälkeen täysin, eikä pysytynyt kertomansa mukaan keskustelemaan Clayn kanssa viikkoihin. Lopulta kaksikko löysi uuden puheyhteyden, mutta parisuhdetta heidän välilleen ei ole syntynyt.

Juontajan kysyessä, olisiko AD vielä valmis tapailemaan Clayta, kaunotar hiljeni ja pyysi juontajakaksikkoa siirtymään seuraavaan kysymykseen. Lopulta hän painotti olevansa edelleen loukkaantunut miehen tekosista. 

Clay murtui kyyneliin kertoessaan olevansa edelleen rakastunut AD:hen ja kertoi käyneensä kuvausten jälkeen terapiassa purkamassa tuntojaan. 

Jo edellisten jaksojen aikana Clay myönsi kärsivänsä lapsuudessaan kokemista tapahtumista liittyen isänsä uskottomuuteen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Joonas, 35, on Suomen uusi Bachelor – asuu Los Angelesissa

Clay ja AD ovat pitäytyneet palaamasta yhteen.

Ystävyys jatkuu

Jimmy ja Chelsea olivat kauden puhutuin pariskunta, ainakin mitä tulee heistä luotuihin meemikuviin. Chelsea nostatti jo tuotantokauden alussa kohun kertoessaan Jimmylle muistuttavansa ulkonäöllisesti näyttelijä Megan Foxia

Pariskunnan ahkera riiteleminen ja Chelsean epävarmuudet koituivat lopulta parin kohtaloksi, eivätkä he ehtineet alttarille asti.

Jälleenäkemisjaksossa ei käsitelty sitä, ovatko osapuolet yrittäneet luoda kuvausten jälkeen uutta suhdetta keskenään. Lämpimien katseiden ja kosketusten perusteella kaksikko on kuitenkin hyvissä väleissä keskenään.

Samanlaisessa tilanteessa ovat niin ikään Kenneth "Ken" Gorman ja Brittany Mills. Kaksikko päätti suhteensa kesken kuvausten, mutta ohjelman päätyttyä pari jatkoi ahkeraa yhteydenpitoaan. Vaikka Ken ja Brittany eivät ole parisuhteessa heidän välillään vallitsee lämmin ystävyyssuhde. Kaksikko kertoi jälleennäkemisjaksossa viestittelevänsä ja soittelevansa edelleen päivittäin keskenään.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Chelsea ja Jimmy sekä Brittany ja Ken ovat jatkaneet edelleen ystävinä keskenään.

Parisuhdepaljastus pysäytti

Yksi torstaisen jälleennäkemisjakson pysäyttävimmistä hetkistä koettiin, kun Laura Dadismanin kanssa kihlautunut Jeramey paljasti olevansa uudessa parisuhteessa sarjasta tutun Sarah Ann Bickin kanssa.

Lauran ja Jerameyn suhde päättyi karulla tavalla kun mies jäi kiinni yhteydenpidosta ja illanvietosta Sarah Annin kanssa. Sarah Ann oli "sopeissa" Jerameyn toinen naisvaihtoehto, mutta lopulta hän päätyi kosimaan Lauraa.

Paljon puhuttaneissa järvibileissä Jeramey tunnusti rakkautensa Sarah Annille, ja lopulta pariskunta päätyi yhteen. Muiden osallistujien mukaan pari on kuitenkin elänyt niin sanotussa on-off-suhteessa. Kaksikko ei kuitenkaan itse myöntänyt vuoden aikana tapahtuneita eroja.

Jälleenäkemisjaksossa käytiin myös kovasanaisesti läpi Sarah Annin lähettämää kyseenalaista viestiä Jerameylle. Hän oli laittanut miehelle yksityisviestin Instagramin kautta pian sen jälkeen kun Jeramey oli kihlautunut Lauran kanssa. Viestissä Sarah Ann kertoi olevansa valmis tutustumaan mieheen, mikäli hänen suhteensa Lauran kanssa joskus päättyisi.

Jennifer Lopez ja Ben Affleck paljastavat syyn kohuerolleen: "Olin pitkään vihainen"

Sarah Ann ja Jeramey eivät saaneet katsojia ja studioyleisöä puolelleen.

Poistui kesken kuvausten

Parisuhdepaljastuksen ohella jakson ehdottomasti leuat loksauttavin hetki koettiin kun juontajakaksikko paljasti nallekarhun maineessa eläneen Trevor Sovan törkeät tekoset.

Paljastuksen mukaan Trevor eli kuvausten aikaan parisuhteessa. 

- En teknisesti seurustellut "seurustellut" hänen kanssaan. En koskaan sanonut: "Tuletko tyttöystäväkseni?" ennen kuin kuvaukset alkoivat, mutta olimme ilmeisen läheisiä keskenämme, Trevor sai sanotuksi.

Jaksossa paljastettiin Trevorin ja tuntemattoman naishenkilön välisiä tekstiviestejä, joissa mies kertoi muun muassa rakastavansa häntä ja haluavansa mennä tämän kanssa naimisiin. Hän oli viestitellyt naisen kanssa ahkerasti sekä ennen kuvauksia että heti niiden jälkeen.

Trevor oli silminnähden järkyttynyt saamastaan negatiivisesta huomiosta ja lopulta tilanne eskaloitui miehen poistumiseen studiolta kesken kuvausten.

Hollywoodissa ei pelätä syödä kuormasta – nämä kaikki näyttelijät rakastuivat kuvauksissa

Trevor ei meinannut saada sanaa suustaan.

Seuraa meitä somessa