fbq

Joonas, 35, on Suomen uusi Bachelor – asuu Los Angelesissa

Seuraavalla Bachelor-kaudella rakkautta etsii Los Angelesissa asuva ohjaajana ja kuvaajana työskentelevä Joonas Kenttämies, 35.

Suomen uusi Bachelor on 35-vuotias Joonas Kenttämies. Joonas on ammatiltaan ohjaaja-kuvaaja, joka on tehnyt kansainvälistä uraa 11 vuoden ajan maailmalla. Hänen juurensa ovat Tampereella, Kuopiossa ja Helsingissä. Tällä hetkellä koti on kuitenkin Los Angelesissa, Yhdysvalloissa.

Liikunnallinen Joonas pitää huolta hyvinvoinnistaan lenkkeilemällä, meditaatiolla ja salitreenillä. Venice Beachin Muscle Beachillä Joonas on tuttu näky, kun hän kavereiden kanssa treenaa streetworkoutia ja päivän päätteeksi hän kiitää rullaluistimilla ja skeittilaudalla katuja pitkin kotiin.

Joonaksella on ollut aiemmin vakavia parisuhteita, ja sydän on särkynyt, mutta usko rakkauteen ei ole hävinnyt. Häneen tekee vaikutuksen nainen, joka on aidosti läsnä. Myös ripaus karismaa ja itsenäinen elämänasenne saa hänen sydämensä sykkimään tiiviimmin.

– Haaveilen kodista täynnä lasteni naurua, koti ruuan tuoksua ja musiikkia. Unelmieni nainen on nähnyt ja kokenut elämää sen verran, että vaikeuksien kautta on oppinut myös tykkäämään itsestään ja nauttii elämästä ja haluaa vielä nähdä lisää, Joonas kuvailee MTV:n tiedotteessa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Ellen Jokikunnas remontoi taloa Italiassa jäätävien vaikeuksien keskellä – menettää malttinsa arkkitehdille

Ystävät kuvaavat Joonasta empaattiseksi, avoimeksi ja kaikista, erityisesti lapsista ja eläimistä, välittäväksi. Joonas itse määrittelee olevansa oikeassa seurassa varsinainen energiapaukku, mutta toisaalta myös rauhallinen ja kärsivällinen. 

Hän aikoo Bachelorina näyttää myös sen, että on ihan ok miehenä olla herkkä ja hoivaava. Herrasmiesmäisyys on Joonakselle sisäsyntyistä, asia, joka on aina ollut itsestäänselvyys ja opittu omalta isältä. 

Naisten haku on päällä nyt. Ohjelma kuvataan syksyllä 2024, ja se esitetään MTV:llä myöhemmin.

Seuraa meitä somessa