fbq
Juha Ruusuvuori, Maria Veitola, Outi Mäenpää, Yökylässä Maria Veitola

Outi Mäenpäältä rajua puhetta suhteestaan: "Elämä ei loppuisi, jos meidän parisuhde kaatuisi"

Näyttelijä Outi Mäenpää valaisee ajatuksiaan parisuhteesta Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa Maria Veitola kyläilee taitelijapari Outi Mäenpään ja Juha Ruusuvuoren kotona Taalintehtaalla Kemiönsaaressa torstaina 14.3. televisioitavassa jaksossa. Jakso on jo katsottavissa MTV Katsomossa.

Outi ja Juha ovat olleet yhdessä kolmisen vuotta. Ennen suhteen alkua Juha oli ollut kaksi vuotta leski. Outilla taas oli takanaan kaksi päättynyttä avioliittoa.

Outi kertoo ohjelmassa eronneensa eksistään, koska aiemmat suhteet eivät toimineet.

- Minut on kasvatettu kiltiksi tytöksi, jolloin olen mieltänyt rakkauden sellaiseksi, että mun täytyy joustaa. En ole tunnistanut omia rajoja enkä osannut sanoa omia tarpeita, Outi analysoi ohjelmassa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Hän kokee yrittäneensä ansaita rakkautta. Nykyään Outi ajattelee niin, ettei kukaan muu ihminen kuin hän itse voi hylätä häntä.

- En ajattele Juhasta niin, että mun elämä loppuisi, jos meidän parisuhde kaatuisi. Se olisi hirveän surullista, ja varmasti joutuisin olemaan sen surun ja kivun äärellä pitkään, Outi kertoo.

- Mun toive ja haave on... ja uskon, että elämme loppuelämämme yhdessä. Mutta en koe riippuvaisuutta. Jos juha sanoisi haluavansa elää elämäänsä muualla... ehdottomasti, Outi sanoo.

Juha myöntää ohjelmassa, että suhde Outiin eroaa muista hänen parisuhteistaan siinä, että tässä suhteessa asioista puhutaan suoraan.

Yökylässä Maria Veitola MTV3:lla ja MTV Katsomossa torstaisin.

Seuraa meitä somessa