fbq
Jarkko_Tamminen_Matti_Matikainen_4343652a58.jpg

Jarkko Tamminen valmistautuu kiertueelle - maailmanmeno teettää päänvaivaa

– Kiertueen alkaessa kaksi vuotta sitten mietin sitä, voinko tehdä jotain huumoria koronasta, ja kyllähän siihen alkujärkytyksen jälkeen löytyi koomisiakin kulmia. Viime syksynä yksi yleisöä eniten naurattaneista jutuistani oli se, kun Ville Haapasalo kertoi lavalla Venäjän kuulumisia. Tässä maailmantilanteessa ihan sama juttu ei taida enää toimia, Tamminen toteaa Katsolle.

Tamminen sanookin nyt joutuvansa miettimään kahteen kertaan esimerkiksi suosittujen Tarja Halonen ja Sauli Niinistö -imitaatioidensa sisältöjä, kun esimeriksi Niinistö on keskeinen henkilö akuutissa ja varsin vakavassa Nato-keskustelussa.

– Toisaalta olen iloinen siitä, että omalla esitykselläni voin tuoda ihmisille jotain hauskaa, ja uutisten sijaan hetkeksi jotain aivan muuta ajateltavaa, Jarkko toteaa.

Kiertueella hän tuo esityksiinsä huumoria myös esiintymispaikkojen omista paikallisaiheista. Se on yksi syy siihen, miksi hän ei näillä näkymin aio kuvata Kuuleeko…? -kiertuetta esimerkiksi tv:tä tai suoratoistoalustoja varten. MTV3:han on esittänyt Tammisen aiemman live-shown jo useaan otteeseen televisiossa, ja kyseinen, kolmiosaiseksi sarjaksi tehty Jarkko Tamminen Show – Livenä lavalla on edelleen katsottavissa myös mtv-palvelussa.

Maanantaina Yle Areenaan puolestaan ilmestyy uusi animaatiosarja sarjakuvahahmo B. Virtasesta. Tamminen hoitaa yhden miehen voimin sarjan kaikkien ääniroolien näyttelemisen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraa meitä somessa