fbq
Farmi Suomi
Miina Äkkijyrkkä

Miina Äkkijyrkän lähtö Farmista suututtaa somessa: ”Kaikki ei kestä totuutta"

Farmi Suomen shokkikäännettä on kommentoitu vilkkaasti sosiaalisessa mediassa.

Farmi Suomen äkillistä käännettä on puitu sosiaalisessa mediassa. Taitelija Miina Äkkijyrkkä poistuu ohjelman yhdeksännessä jaksossa, joka on jo katsottavissa Ruutu+-palvelussa. 

Somekansan mielipide vaikuttaisi olevan melko yhtenäinen. Seiskan Facebook-sivujen runsaan kommentoinnin perusteella katsojat olisivat toivoneet taiteilijan jatkavan kisassa. Mukaan mahtui myös kommentteja, joiden mukaan poistuminen oli oikea ratkaisu.

– Harmittava takaisku, Miina oli hyvä kaikessa. Olisiko kuitenkin väärä henkilö poistettu, Kirsti kommentoi.

– Olihan yllätys - Miinahan oli koko ohjelman juju! Eipä tarvitse katsoa loppuun! Raili puhisee.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Loppui tuon sarjan katsominen, kun syrjitään niitä, joilla on elämän kokemusta ja tietoa, taitoa kaikissa maatilan askareissa. Sitä vaan ei henkilöt, joilla korvantaukset on märkinä suvainneet vaan vähäksyivät elämää nähnyttä henkilöä, ja rupesivat kitisemään, kun kokivat etteivät tule pärjäämään elämää nähnyttä henkilöä kohtaan ja rupesivat käyttäytymään lapsellisesti, Ari analysoi.

– Miina takaisin farmille.. ja suoraan finaaliin, Tomi toivoo.

– Toivottavasti tästä joskus tulee selvyys, miks näin on tehty, typeryyden huipentuma kertoa asia näin, ja olla kertomatta juurisyytä, miks Miina on poistettu farmilta, Sirpa toivoo.

Farmi Suomi
Miina Äkkijyrkkä

– Miina vois yllättää ja palata, tulis hyvä käänne ohjelmaan. Nyt muuten meni mielenkiinto. En katso enää!! Miina tekevä ja ainoa joka osasi ja uskalsi sanoa näille, miten hommat hoidetaan, eikä sanonut sitä pahalla! Miina takas hämmentämään soppaa, Tiina sanoo.

– Kun on käynyt kovan elämänkoulun läpi, jättää turhat smaltalkit sivuun, suoraan rehellisesti, kun puhuu, niin tulee asiat selviksi. Kaikki ei kestä totuutta ja erilaisuutta sorretaan. Miinalle kunnioitusta, hattu päästä. Ei nykyään moni pärjäisi omillaan maaseudulla, Virpi kirjoittaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Voi hitto. Oli ihan mun lempi kilpailija kaudella. Vaikuttaa persoonana sellaiselta, että olisi upea tutustua, Antti summaa.

Seuraa meitä somessa