fbq
Janne Kataja.

Janne Katajan itkuinen vetoomus elokuvakatsojille: ”Jos saa lähettää tällaisen inhimillisen toiveen, niin…”

Janne Kataja haluaisi konkurssitilanteesta huolimatta tehdä vielä jatko-osan Kyllä isä osaa -menestyskomedialle.

Maanantaina 15.4. näyttelijä-tuottaja Janne Kataja ilmoitti, että hänen Aku Hirviniemen kanssa perustamansa Hihhihhii Oy -tuotantoyhtiö on jättänyt vapaaehtoisen konkurssihakemuksen. Päivää myöhemmin hän julkaisi Instagramissa pitkän videon, jossa avasi konkurssin syitä laajasti. Samalla hän vetosi suomalaisiin elokuvakatsojiin.

Hihhihhii Oy:n tuottama Kyllä isä osaa -elokuva pyörii menestyksekkäästi yhä elokuvateattereissa, ja se on kerännyt 14. huhtikuuta mennessä 146 587 katsojaa. Janne huomauttaakin, että jokainen elokuvateatterikäynti vaikuttaa myös konkurssiprosessiin.

– Elokuva menee superhienosti, sen on tämän kevään iso hitti. Jos saa lähettää tällaisen inhimillisen toiveen, niin mitä enemmän elokuvaa käydään katsomassa teattereissa, niin sitä paremmin se auttaa tässä elokuvassa mukana olleita – sama juttu, jos ajatellaan vaikkapa velkojia, Janne kertoo.

– Jos vaikka ei ole ajatellut katsoa elokuvaa, mutta haluaa olla mukana suomalaisen elokuvan nosteessa, niin hyvä tapa siihen on käydä katsomassa Kyllä isä osaa, Janne vetoaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Kyllä isä osaa -elokuvan tekijäjoukkoa elokuvan lehdistötilaisuudessa.

Konkurssiprosessista huolimatta Janne on yhä mukana muutamissa tulevissa tv- ja elokuvatuotannoissa. Haaveissa on myös jatko-osa Kyllä isä osaa -elokuvalle.

– Mielellään sen tekisin ja haluaisin olla mukana tuottajana, mutta ykkösosan pitää saada vielä vähän enemmän katsojia, Janne valottaa.

Myöhemmin hän heittää ilmoille tarkemman luvunkin.

– Jos katsojia tulisi 200 000 kappaletta, niin se olisi tosi hieno teko.

Kyllä isä osaa elokuvateattereissa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraa meitä somessa