fbq
Jack Black Kung Fu Panda 4 Los Angeles

Britney Spearsin klassikkohitistä rouhea versio uudessa Kung Fu Pandassa

Näyttelijä Jack Blackin bändi teki version Britney Spearsin takavuosien hitistä ...Baby One More Time.

 

Jack Black on lukuisien muiden töidensä lisäksi tullut tunnetuksi Kung Fu Panda -elokuvien pääroolin ääninäyttelijänä. Elokuvasarjan neljäs osa saa ensi-iltansa maaliskuun lopulla, ja markkinointikampanjaan liittyvä sosiaalisen median video on saanut valtaisan suosion.

Jack Black muodostaa kitaristi Kyle Gassin kanssa huumoribändi Tenecious D:n. Tuoreessa Tiktok-videossa duo esittää version Britney Spearsin vuoden 1998 ...Baby One More Time -hitistä. Kappale kuullaan Kung Fu Pandan 4:n musiikkiraidalla.

Britney Spears -kohudokumentin toinen osa julki tänään – tähden ex-työntekijät avautuvat

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Julkisuustemppu on ollut menestys, sillä alle viikossa kyseinen video on saanut lähes kuusi miljoonaa katselukertaa Tiktokissa. Blackin kertomuksen mukaan päätös cover-valinnasta syntyi mutkattomasti.

 – Ohjaaja Mike Mitchell sanoi, että tuotantoporras haluaisi Tenacious D:n kappaleen lopputeksteihin. Ehdotin Britney Spears -versiota, koska kappaleessa on tietty yhteys kung fu -teemaan, Black kertoo.

Elokuvan Los Angelesin ensi-illassa toimittajat vinkkailivat Blackille, että heidän kannattaisi esittää kappale myös yhdessä Spearsin kanssa.

– Täällä ollaan, olen valmis. Britney, odotan soittoasi, Black julisti.

Po-pandan seikkailujen suosio on yllättänyt Blackin itsensäkin. Ensimmäinen Kung Fu Panda -elokuva ilmestyi vuonna 2008.

– En olisi uskonut, että ääninäyttelen roolia puoli elämääni. Tai no, tuo oli vähän liioittelua, ei sitä ihan puolta elämää ole kestänyt. Olen nyt 54, mutta ison osan se on vienyt elämästäni, Black pohdiskee Entertainment Weeklyn haastattelussa.

Kung Fu Panda ensi-illassa elokuvateattereissa perjantaina 22.3.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraa meitä somessa