fbq
Britney Spears

Dokumentti esittää järkyttäviä väitteitä Britney Spearsista: väkivaltainen miestään kohtaan, huolestuttavan kiinnostunut veitsistä

Laulaja Britney Spearsin elämää käsittelevä, TMZ-viihdejulkaisun uutuusdokumentti Britney Spears: The Price of Freedom perehtyy laulajan elämään sen jälkeen, kun hän vapautui holhouksesta 13 vuoden päätteeksi syksyllä 2021. 

Britney Spears määrättiin isänsä holhoukseen vuoden 2007 henkisen romahduksen jälkeen. Laulaja ennätti olla 13 vuotta holhouksen alaisena, kun lopulta syksyllä 2021 hän vapautui suuren mediamylläkän ja oikeusprosessin myötä. Elämä holhouksen päättymisen jälkeen ei ole kuitenkaan ollut helppoa Yhdysvalloissa julkaistun uutuusdokumentin mukaan.

– Britney elää eristyksissä. Suurimman osan ajasta hän on kotona yksin, dokumentissa esiintyvä TMZ:n vastaava tuottaja Charles Latibeaudiere väittää.

Britneyllä kerrotaan olevan vakavia ongelmia edelleen mielenterveyden saralla. Dokumentissa väitetään, että Britney käyttää reseptilääkkeitä väärin syömällä vain ne, joilla on piristäviä vaikutuksia. Toisinaan tähti saattaa juoda myös jatkuvasti energiajuomia, kahvia ja erilaisia piristeitä ja valvoa useita päiviä putkeen. Toisinaan hän saattaa puolestaan nukkua kolme päivää yhtä soittoa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tom Holland raitistui – taustalla henkinen romahdus

Dokumentin mukaan yhdessä asiakirjassa olisi huolestuttava erityismerkintä siitä, että laulajaa ei saisi päästää veitsien lähelle. Syy tähän on se, että Britney on kertonut olevansa kiinnostunut veitsistä ja hän määrittelee veitset itsepuolustusvälineiksi.

– Britney pelkää koko ajan, että hän joutuu taas hoitolaitokseen, dokumentissa kerrotaan.

Kiinnostus veitsiin ei ole ainoa huolta herättävä yksityiskohta. Dokumentissa väitetään, että avioliitto Sam Asgharin kanssa natisisi liitoksissaan ja että tähti olisi jopa väkivaltainen parisuhteessaan.

– Britney käyttäytyy väkivaltaisesti Samia kohtaan, dokumentin trailerissa sanotaan.

Sam itse tyrmäsi syytökset Instagram-tarinoissaan. Julkaisu on jo poistunut. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Minusta on ällöttävää, että hänen elämässänsä olleet ihmiset kertoivat tarinan omanaan, kun hänellä itsellään ei ollut ääntä. Yhtäkkiä 15 vuoden jälkeen hän on vapaa ja nyt aiotte laittaa hänet suurennuslasin alle, Sam kommentoi.

Seuraa meitä somessa