fbq
Kung Fu Panda Lohikäärmeritari Netflix

Jack Black on jälleen Kung Fu Panda – taistelutaitoinen Po-panda palaa uudessa Netflix-sarjassa

Animaatiosankari Kung Fu Panda eli panda nimeltään Po on seikkailut ystäviensä kanssa elokuvien puolella kolmen osan verran. Lisäksi hahmo on saanut useita lyhytelokuvia ja televisiosarjoja.

Nyt Netflixiin on julkaistu uusi Kung Fu Panda -sarja Lohikäärmeritari. Tällä kertaa Po-pandaa syytetään taikakäsineen väärinkäytöstä, kun kokonainen kylä on tuhoutunut. Puhdistaakseen tahritun maineensa Po lyöttäytyy yhteen Englannin ritarin Lutheran, Vaeltavan Terän kanssa.

Shirly Karvinen animaatioäänenä – Uusi Disney-elokuva Punainen julkaistaan tänään

Kung Fu Panda: Lohikäärmeritari on merkittävä siinä mielessä, että alkuperäisessä englanninkielinen versio on ensimmäinen sarjamuotoinen Kung Fu Panda, jossa Po-pandalle äänensä antaa Jack Black. Hän on ollut roolissa kaikissa pitkissä elokuvissa, mutta kahdessa edellisessä tv-sarjassa (Kung Fu Panda: Taianomaiset tarut, 2011 ja Kung Fu Panda: The Paws of Destiny, 2018) Pon ääniroolissa oli Mick Wingert.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Vaeltavan Terän äänenä alkuperäisversiossa on laulaja Rita Ora. Sarja on katsottavissa Netflixissä myös suomenkielisellä dubbauksella.

Kung Fu Panda: Lohikäärmeritari on katsottavissa Netflixissä.

Seuraa meitä somessa