fbq
Farmi Suomi
Archie ei tiedä Wallun ja Linnean juonista hänen päänsä menoksi.

Archie Cruzin jäähyväiskirje naurattaa Farmi Suomessa: "Vatkaamaan sitä munaa"

Rokkari joutui jättämään farmielämän taakseen ja sai nimetä uuden torpparin, joka paljastetaan 28.3. nähtävässä jaksossa.

Farmi Suomen edellisessä jaksossa rokkari Archie Cruz joutui luopumaan paikastaan farmilla. Hän sai kirjoittaa tuttuun tapaan kirjeen, jossa hän nimeää uuden torpparin. 28. maaliskuuta nähtävässä jaksossa juontaja Susanna Laine saapuu lukemaan kirjeen Farmi-jengille. 

Jakso on katsottavissa Ruutu+-tilauksella. Älä lue pidemmälle, mikäli et halua tietää jakson tapahtumia.

– Oli upeeta tutustua jokaiseen teistä, myös Linneaan (Vihonen), LOL. Pitäkää mestat pystyssä ja lippu korkealla. Mun pitäisi nyt tässä suolata jengiä, mutta en kyllä jaksa, oli niin nättiä, Archie aloitti kirjeensä.

– Lähden nyt Stadiin ajamaan mun Mustangia ja vatkaamaan sitä munaa, hah, hän kirjoittaa muiden räjähtäessä nauruun.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Archien yksittäiset terveiset farmialisille saavat joukon liikuttumaan.

– Mun täytyy sanoa rehellisesti, että ootin jotain tollaista. Sen raisun, rajunkin tyypin sisällä hehkui sellainen herkkä sydän. Se vain näkyi joka paikkaan, jopa silloin kun se pieraisi aamulla mun nokkaan, Merja Kyllönen kuvailee Archieta.

Kaikkien pienoiseksi yllätykseksi Archie nimeää Wallu Valpion uudeksi torppariksi. Archie nimittäin myös haastoi mediapersoonan kaksintaisteluihin edellisjaksossa.

– Torpparina oleminen tulee juuri oikeaan hetkeen, että pystyy taas jollain tavalla lataamaan akut eli aivot ja keskittymään siihen, mikä tässä pelissä on relevanttia, Wallu analysoi tilannetta.

Archie Cruz ulos Farmi Suomesta – raivostui tappiostaan

Farmi Suomi
Archie Cruz
Wallu Valpio

Mies kokee kaksintaisteluihin nimeämisen herkullisena tilanteena. Wallulle ei ole niinkään tärkeää, menevätkö tehtävät oikein vai väärin. Tärkeämpää hänelle on päästä tiputtamaan henkilö, joka on haitaksi hänen liitolleen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Tämä muuttaa ihan täysin tämän mun, Linnean ja Danin (Daniel Lehtonen) käyttäytymisen suhteessa muihin kilpailijoihin. Jos alkuperäinen idea oli, että pitäisikö Sami Jauhojärvi heittää heti susille vai olisiko tässä kenties mahdollisuus monimutkaisempaan toimintaan, mies pohtii.

Farmi Suomi Nelosella ja Ruudussa torstaisin.

Seuraa meitä somessa