fbq
Farmi Suomi

Archie Cruz ärhentelee Farmi Suomessa: "Simputtamisen voisi jättää v**tuun"

Farmilaisten keskuuteen syntyy eripuraa työnjaon suhteen, joten rokkari päättää esittää jyrkän kantansa. Varo juonipaljastuksia!

Farmi Suomen kolmannessa jaksossa 21. maaliskuuta Archie Cruz kimpaantuu kanssakilpailijoille. Jakso on jo katsottavissa Ruutu+-tilauksella.

Sami Jauhojärvi kehaisee farmilaisten omatoimisuutta Miina Äkkijyrkän kompatessa. Archie päättää jakaa oman näkemyksensä asiasta.

– Simputtamisen voisi jättää vi**uun. Ei heitetä paskaduuneja kenellekään vain sen takia, että pitää olla v**tumainen, Archie täräyttää.

Osa farmilaisista ei kuule, mitä rokkari sanoi. He kysyvät mieheltä, mitä tämä sanoi, ja se hermostuttaa miestä lisää.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Kuulit varmaan, mitä minä sanoin, Archie sanoo kiukkuisena.

Epävarma ääni sanoo, ettei kuullut, mitä rokkarin mielen päällä oli.

– Okei. Simputtamisen voisi jättää vi**uun. Sofiallekin (Zida) tuli eilen tosi paha mieli siitä, että jotkut heittävät paskaduuneja vaan jengille. Voisi pitää kunnioittavan asenteen kaikkia kohtaan, vaikka kokisi olevansa muiden yläpuolella, hän lopulta suostuu sanomaan.

Archie Cruz saa ytimekkään neuvon Farmi Suomessa: "Anna sille sitä tissihierontaa"

Farmi Suomi
Archie kiukustuu huussin rakentajille.

Miina pohtii, mistä Archien puheissa on kyse. Myös Sofia ottaa osaa keskusteluun. Hän kertoo muille, että olisi kiva kokeilla muitakin hommia, eikä vaan kerätä paskaa. Lopulta Sofia murtuu kyyneliin ja vakuuttaa, ettei halua pahaa kenellekään.

Archien mukaan huussin rakentamisesta on tehty turhan suuri numero, ja osa halukkaista rakentajista on jätetty homman ulkopuolelle.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Minä otan nyt tämän vasaran, ja minä tiedän, miten tämä homma menee. Mene sinä likka likakaivoa tyhjentämään, niin minä otan tämän kunnon työn tästä näin, Archie matkii kanssakilpailijaa kameroille.

Farmi Suomessa yllätyskäänne – torpparille ikäviä uutisia

Farmi Suomi
Farmin jäljellä olevat kilpailijat.

Myös Linnea Vihonen on valittanut pitkin Farmi-matkaansa työnjaosta. Hän kuitenkin myös lisää, ettei kukaan tee sitä tahallaan, vaan paineistettu tila tekee hallaa. Hänen mukaansa työt jaetaan miesten ja naisten töihin. Hän on kertonut tahallansa tuppautuvansa miesten puuhiin osittain oma lehmä ojassaan. Hän näet haluaa pitää itsensä kunnossa mahdollisten kaksintaisteluiden varalta.

Farmi Suomi torstaisin Nelosella ja Ruudussa.

Seuraa meitä somessa