fbq
Farmi Suomi kausi 5
Farmi Suomi 2024

Farmi Suomessa yllätyskäänne – torpparille ikäviä uutisia

Varo juonipaljastuksia Farmi Suomen toisesta jaksosta!

Tv-kokki Linnea Vihonen nimetään Farmi Suomen toisen jakson alussa 14.3. uudeksi torppariksi. 

Tv-kokki on iloinen, että on toistaiseksi pudotukselta turvassa, sillä torppareita ei voi nimetä pudotusuhan alle.

– Tämä voi olla uhka tai mahdollisuus. Olisin halunnut olla semmoinen seinäruusu pidempään, nythän nousen framille. Se ärsytysaste, jonka totta kai aiheutan jo nyt, niin nythän tulen ärsyttämään joitain tyyppejä enemmän, mikä saattaa aiheuttaa mulle pudotusuhan, Linnea pohtii.

Linnea ohjaa mielellään farmin elämää ja muita farmilaisia. Vaikkakin hän käy käskytyksellään joidenkin farmilaisten hermoille. Archie Cruz ei pidä siitä, että häntä patistetaan kotitöihin. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Linnea kokee yllätyksen. Kaksintaistelujen aikana voittaja Sami Jauhojärvi nimetään uudeksi torppariksi, mikä tarkoittaa, että Linnea menettää pestinsä ja koskemattomuutensa ennen seuraavaa nimeämistä. Linnea pyörittelee päätään kuullessaan käänteestä.

– Kun mie saan nukkua hyvin ilman sammalia korvissa ja saan herkkukorista pikkusen extraenergiaa, niin olen nopea palautumaan. Se ei paljoa vaadi, Sami ynnää.

– Minun erikoispiirteeni tulee olemaan se, että olen erityisen skarppina.

Archie Cruz saa ytimekkään neuvon Farmi Suomessa: "Anna sille sitä tissihierontaa"

Farmi Suomi
Sami saa torpparin avaimet haltuunsa.

Sami ei kanna kaunaa ensimmäiselle torpparille, Merja Kyllöselle, siitä, että tämä nimesi miehen ensimmäisenä kaksintaisteluihin.

– Olen tarkkaillut koko ajan tätä porukkaa täällä, ja jatkan tarkkailua edelleenkin, koska torpparina tulen nimeämään seuraavan henkilön kaksintaisteluun, Sami summaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Farmi Suomi Nelosella ja Ruudussa torstaisin.

Seuraa meitä somessa