fbq
Johanna kisailee 30 000 euron voittopotista Farmi Suomen torstaina alkavalla kaudella.

Kohukilpailija putosi Farmi Suomesta

Farmi Suomen toisessa jaksossa tapahtui kaksi pudotusta.

Farmi Suomen toisessa jaksossa kaksi kilpailijaa lähetettiin kotimatkalle. Ensimmäinen jakson alussa ja toinen jakson lopussa.

Jakson alussa jatkui ensimmäisestä jaksosta kesken jäänyt kaksintaistelu Mona Blingin ja Iida Vainion välillä. He pitelivät suorilla käsillä sankkoja, joiden tuli pysyä hartialinjassa. Lopulta Mona ei enää jaksanut pitää sankkoja ylhäällä ja joutui pakkaamaan tavaransa.

– Mä olen niin iloinen, sen takia mä itken, Iida iloitsi kyyneleet silmissä.

– Niin... Päällimmäinen fiilis on hirveä pettymys. Ajattelin oikeasti, että olisin voinut voittaa. Kaikkensa vaikka antaa, keho antaa periksi. Ei siinä auta, vaikka olisi kuinka paljon tsemppihenkeä ja tahdonvoimaa. Se oli pienestä kiinni, Mona sanoi kameralle.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Farmi Suomessa syntyy heti rähäkkä kahden naisen välillä – itkuinen tilitys

Mona jättää toisena Farmin.

Jakson lopussa Iida, Enni Koistinen, Miina Äkkijyrkkä, Sami Jauhojärvi ja Veeti Kallio kokoontuvat areenalle kisaamaan. Uusi torppari Linnea Vihonen sai pelastaa yhden kilpailijoista. Hän päätti pelastaa Ennin, ja muut aloittivat sahaustehtävän.

Iidalla oli vaikeuksia suorittaa tehtävää. Hän oli valmis luovuttamaan kisan kesken. Hän jäi muista jälkeen ja lopulta hävisi kisan.

– Olen todella ylpeä itsestäni, että selvisin tännekin asti. Tässä on kumminkin jo kaksi pudonnut ennen mua. Tavoite oli, että en putoa ekana, Iida summasi tilanteensa.

– Iidalla ja Archiella on ollut täällä pientä vispilänkauppaa. Nyt on ainakin vahva parivaljakko pois, jotka pystyivät suojelemaan toisiaan tai pelaamaan toistensa pussiin. Minun mielestä oli tälle iltaa oikea henkilö tippumaan, Sami analysoi.

Archie Cruz saa ytimekkään neuvon Farmi Suomessa: "Anna sille sitä tissihierontaa"

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Farmi Suomi
Archie hyvästelee Iidan.

Farmi Suomi Nelosella ja Ruudussa torstaisin.

Seuraa meitä somessa