fbq
20240220, Helsinki. Farmi -pressi. Kuvassa Iida Vainio.

Wallu Valpio heittää hämmentävän vihjauksen: Iida Vainio halusi tutustua Farmi Suomessa "enemmän kuin tarve olisi ollut"

Farmi Suomen viidennen kauden kilpailijat käyvät läpi ohjelman käänteitä podcastissa.

Farmi-podcastissa kauden kilpailijat Linnea Vihunen ja Wallu Valpio ruotivat tuoreen Farmi Suomi -kauden käänteitä. 

Kaksikon käsityksen mukaan viime elokuusta lähtien otsikoissa ollut farmiromanssi Archie Cruzin ja Iida Vainion välillä alkoi jo bussimatkalla maatilalle. Wallu kertoo huomanneensa vaaranmerkin jo alkumetreillä.

– Voisin sanoa, että Iidalla oli jonkinlaista tahtotilaa tutustua minuun ehkä enemmänkin kuin tarve olisi ollut, Wallu sanoo.

– Ai sinuun? Linnea täräyttää.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Wallu aloittaa perustelunsa sillä, kun Iida kirjoitti ainoana farmilaisena Wallun nimen ensimmäistä torpparia valittaessa.

Farmi Suomen tuotanto joutui käymään poikkeuksellisen keskustelun Archien ja Iidan kanssa: "Onhan suojausvälineet kunnossa?"

Farmi Suomi
Archie ja Iida Farmi Suomessa.

– Kyllähän Iida aika montaa kertaa sanoi, kuinka hän fanittaa minua ja tosi kiva, että ollaan siellä yhdessä ja toivottavasti päästään pitkälle, Wallu kertoo.

Wallun mukaan Archiella oli mennä hattu vinoon siinä vaiheessa, kun Wallun nimi näkyi Iidan taulussa.

– Siitähän syntyi sitten aika merkillinen parisuhde vai mikä se nyt mahtaa ollakaan, Wallu sanoo viitaten Archien ja Iidan suhteen nykytilaan.

– Olin haistavinani vaaran merkit jo heti ensimetreillä. Ensinnäkin ihan tahansa, mihin Archie astuu, on sinällään pelkokerroinaste kohti kymmentä, mies pohdiskelee.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Farmi-podcast Suplassa. Farmi Suomi Nelosella ja Ruudussa torstaisin. 

Seuraa meitä somessa