fbq
Farmi Suomi
Archie Cruz
Wallu Valpio

Archie Cruz ulos Farmi Suomesta – raivostui tappiostaan

Farmi Suomen kolmannessa jaksossa käytiin kauden ensimmäinen kaksintaistelu areenalla.

Farmi Suomi -ohjelman kolmannessa jaksossa 21.3. torppari Sami Jauhojärvi sai tehtäväkseen nimetä yhden farmilaisen kaksintaisteluun.

– Kyseinen henkilö jakaa kohtuu vahvasti mielipiteitä. Tekee yllättävän paljon, ja asenteessa on tällaiseen maalaiselämään paljon petrattavaa. Sellainen tietynlainen nöyryys puuttuu. Archie (Cruz) olet nimetty. Sinun tehtävä on osoittaa, että sinun paikka on farmilla, Sami perusteli päätöstään.

Archie analysoi Samin päätöstä kameroille.

– Luulen, että Samilla on ehkä se, että kun se on torpparina ollut, että hänen auktoriteettiaan pitää kunnioittaa. Se varmaan pitää legit (oikeasti) kirjaa päässään siitä, kuka on sahannut vinoon ja kuinka monta kertaa, Archie pohti.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Archie sai valita toisen farmilaisen kaksintaisteluun. Wallu Valpio uskoi, että Archien nimeäminen oli hyvä juttu, koska hänen käsikirjotuksensa mukaan Arhcie valitsisi Johanna Pakosen kaksintaisteluun ja pelastautuisi näin tiputukselta. Toisin kuitenkin kävi, sillä Archie nimesi Wallun taisteluparikseen.

– Sä olet niin kova pelaaja. Mä rakastan sua, mutta tiedän, että sä olet niin kova playeri, että viet tämän maaliin tavalla tai toisella. Koin ehkä tarpeelliseksi eliminoida kovan pelaajan tässä vaiheessa, rokkikukko perusteli.

Archie Cruz saa ytimekkään neuvon Farmi Suomessa: "Anna sille sitä tissihierontaa"

Farmi Suomi
Pullan tuoksuinen tehtävä koitui Archien kohtaloksi.

Kaksintaisteluareenalla miehet mittelivät taidossa. Monivaiheisen tehtävän jälkeen Archie hävisi ja joutui luovuttamaan Farmi-puukkonsa.

Archie suuttui häviöstään niin, että viskasi lasikulhon lattialle, jolloin se meni säpäleiksi. Juontaja Susanna Laine käski molemmat miehet ulos.

– Nyt menette vähäksi aikaa rauhoittumaan pihalle, hän määräsi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Farmi-kokemus oli tosi mukava. Oli hiton kiva olla ilman puhelinta ja bondaa jengin kanssa, Archie kiteytti kokemuksensa rauhoituttuaan.

Archie Cruz ärhentelee Farmi Suomessa: "Simputtamisen voisi jättää v**tuun"

Archie luovuttaa Farmi-puukkonsa juontaja Susanna Laineelle.

Farmi Suomi torstaisin Nelosella ja Ruudussa.

Seuraa meitä somessa