fbq

Alexander Stubb yllättää – mukana suosikkiohjelmassa

Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi Ruotsin valtiovierailulla pitämässään puheessa henkilökohtaisesta tv-hankkeestaan.

Tasavallan presidentti Alexander Stubb puhui omasta suhteestaan länsinaapuriin puheessaan Ruotsin valtiovierailun juhlaillallisella Tukholmassa 23. huhtikuuta. Läsnä oli muun muassa Ruotsin kuningasperhettä.

Stubb pohjusti puheen alussa, että hänen suhteensa Ruotsiin on hyvin henkilökohtainen ja läheinen. Hänen äidinkielensä on ruotsi, ja kontaktit maahan ovat aina olleet tiiviit.

– Sain jokin aika sitten osallistua Sukuni salat -nimiseen televisio-ohjelmaan, jossa tutkitaan tunnettujen ihmisten sukujuuria. Ohjelmassa selvisi jotakin minulle uutta: kaukaiset sukulaissuhteeni Ruotsin hoviin. Valitettavasti tämä on top secret information (suom. huippusalaista tietoa). Kuninkaallinen perhe on ainoa, jolla on hallussaan tämä huippusalainen tieto perhesiteistämme; teidän muiden on odotettava ensi syksyyn asti, hän sanaili.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Myös Sukuni salat -ohjelman juontaja Marja Hintikka huomioi Stubbin paljastuksen omalla Instagram-tilillään.

– Löysimme presidentin sukujuurista vahvan yhteyden Ruotsin hoviin. Nyt tämä kiinnostava dokumentaatio aiheesta on esitelty myös Ruotsin kuningasperheelle, hän kirjoittaa. 

Kaarle Kustaa ja Silvia tietävät siis jo presidentin suvun salaisuuden, mutta meidän muiden täytyy jaksaa odottaa ensi syksyyn. Silloin nimittäin ruutuihin tärähtää kovista kovin Sukuni salat kausi 3 MTV:llä.

Seuraa meitä somessa