fbq

Muistatko vielä Milo-kissan? Presidentti Alexander Stubb teki paljastuksen lemmikin nykykuulumisista

Presidentin perhe menetti toisen kissansa vain muutamaa päivää ennen valtiovierailua.

Tasavallan presidentti Alexander Stubb vietti Ruotsin valtiovierailunsa ensimmäisen päivän muun muassa tervetuliaisseremonian, eduskuntavierailun ja kuningasperheen seurassa nautitun lounaan parissa.

Vielä ennen illan juhlia Alexander ehti tapaamaan suomalaista mediaa, ja puhui toimittajille esimerkiksi teatteri- ja musiikkisuosituksistaan.

Vain muutama päivä sitten Alexander jakoi Instagramissaan uutisen rakkaan Nala-kissansa kuolemasta. Kissa menehtyi äkillisesti pitkälle edenneeseen aivokasvaimeen. Oireita ei ollut vielä edellisenä päivänä, vaan Nalan tilanne tuli täytenä järkytyksenä perheelle.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Alexander kertoo olevansa kiitollinen osanotoista, ja kertoo Nalaa kaipaamaan jääneen Milo-kissan tämänhetkisestä voinnista. Ystävän menetyksen lisäksi kissa on hiljattain muuttanut presidentin uuteen asuntoon.

– Milo on sopeutunut uuteen kotiin oikein hyvin. Tämä on tietenkin ollut surullinen viikko perheellemme. Menemme eteenpäin, ja juuri nyt Milo saa aika paljon huomiota, se on aika lellitty. Se saa tapahtua nyt, Alexander kertoo.

Presidentti ei paljasta, onko perheeseen ja Milon seuraksi tulossa uutta kissaa korvaamaan Nalan jättämää aukkoa.

Presidenttipari tapasi vierailullaan kuningasperheen.