fbq

JP Kukkosen ex-rakkaalle kovat syytteet: juristinainen pahoinpiteli kaurakuningasta pillereillä

JP Kukkonen onnistui jo ennen rötösrouva-Nettaa löytämään varsin vauhdikkaan ja vaarallisen tyttöystävän räväkästä lakinaisesta.

Kauramaitobisneksellä multimiljonääriksi tullut Juha-Petteri ”JP” Kukkonen, 45, on ollut viime kuukausina otsikoissa yksityiselämänsä uskomattomien käänteiden vuoksi. Eräs ikimuistettavin hetki tapahtui joulukuussa, kun Seiska paljasti julkkismiljonäärin Netta-vaimon olevan tuomittu sarjavaras.

Saaga saa nyt uusia juonenkäänteitä, sillä Nettaa ennen JP seurusteli erään juristinaisen kanssa, joka vaikuttaa olevan vähintään yhtä värikäs tapaus kuin rötösrouva itse. Juristinaiselle nimittäin luetaan pian käräjäoikeudessa syytteet kiristyksestä ja kahdesta pahoinpitelystä. Rikosten uhri on JP.

Harjoitteli deittailua

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tapahtumat sijoittuvat vuosien 2019–2020 väliselle ajalle, kun Kukkosesta oli juuri tullut miljonääri hänen perheensä myytyä elintarvikeyhtiö Kaslinkin Fazerille. JP harjoitteli tuolloin deittailua uudestaan, sillä hän erosi pitkäaikaisesta vaimostaan ja lastensa äidistä.

JP salamaihastui näyttävään juristiblondiin vuonna 2019. Suhde alkoi mukavissa merkeissä, mutta lähipiirin mukaan pian alkoi tapahtua erikoisia asioita.

JP:llä on ollut pitkän liittonsa jälkeen erikoisia naisystäviä. Hän kuvailee olevansa sinisilmäinen tunneihminen.

Viinipullo lensi Genevessä

Seiskan tietojen mukaan naisen epäillään laittaneen huumaavia lääkkeitä JP:n drinkkiin sillä seurauksella, että kauramiljonääri menetti tajuntansa melkein vuorokaudeksi. Asioista hyvin perillä olevien lähteiden mukaan juristinaisen yksi pahoinpitelysyyte koskee tätä tekoa.

Seiskan saamien tietojen mukaan juristin epäillään syyllistyneen vain paria kuukautta tämän jälkeen uudestaan JP:n pahoinpitelyyn. Tällä kertaa nainen heitti kaurakuningasta viinipullolla Genevessä. Nainen on saanut myös tästä teosta pahoinpitelysyytteen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
JP on puhunut avoimesti alkoholin-käytöstään. Nyt vireillä olevissa syytteissä monissa on alkoholilla osuutta.

Kiristi riihikuivaa

Seiskan tietojen mukaan juristinaisen epäillään myös kiristäneen JP:ltä rahaa. Juristin epäillään muun muassa uhanneen tehdä Kukkosesta perättömiä rikosilmoituksia, jos hän ei avaa kukkaronnyörejään. Lähteiden mukaan nainen on tunnustanut teot, sekä kiristyksestä on olemassa ääninauhoja.

Seiskan tietojen mukaan poliisi epäili juristinaisen syyllistyneen myös useisiin muihin rikoksiin. Syytteitä ei nostettu, koska osa rikoksista oli vanhentunut ja osa saatiin soviteltua.

Kahden rikoksen epäillään tapahtuneen JP:n asunnossa Helsingissä.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

JP myös syytettynä

Oikeudesta selviää, että myös JP on saanut syytteen juristinaisen pahoinpitelystä. Seiskan tietojen mukaan kyseessä on tilanne, jossa juristi väittää JP:n pahoinpidelleen häntä Lauttasaaren-asunnossa heinäkuussa 2020.

Lähteiden mukaan nainen on toimittanut todisteeksi kuvan kaulastaan, jossa on pahoinpitelystä aiheutuneita jälkiä. JP:n puolestaan kerrotaan toimittaneen poliisille valokuvia seuraavalta päivältä, jolloin naisen kaulassa ei näkynyt jälkiä.

Seiskan tietojen mukaan juristinainen on tehnyt viime vuosien aikana ”merkittävän määrän” lennokkaita rikosilmoituksia JP:stä, mutta poliisi on toistuvasti kieltäytynyt tutkimasta niitä.

Lue JP Kukkosen kommentit oikeudenkäynnistä tuoreimmasta Seiskasta.

Seiska tavoitti myös JP Kukkosen entisen tyttöystävän, mutta hän ei halunnut kommentoida lainkaan asiaa.

Juttua korjattu 26.4. klo 14:28. Otettu JP:n asuinpaikka pois kuvatekstistä.