fbq

JP Kukkonen kimpaantui poliisikuulusteluista - syynä entiset naisystävät

Kaurakuningas kertoo turhautuneena menneiden suhteiden vaikutuksista.

Kaurajuomalla rikastunut Juha-Petteri "JP" Kukkonen on saanut osakseen huomattavan määrän mediahuomiota myös naismieltymyksiensä tiimoilta. JP:n elämään asteli viime vuonna Netta, jonka hän vei alttarille vain muutaman kuukauden päästä tutustumisesta.

Netta paljastui kuitenkin rötösrouvaksi, kun Seiska paljasti hänen värikkään rikostaustansa, johon mahtui eripituisia ehdollisia vankeusrangaistuksia. JP haki pikavauhtia avioeroa Netan taustojen tultua julki, mutta parivaljakko on sittemmin nähty yhdessä useampaan otteeseen ja verrattain romanttisissakin tunnelmissa.

Nyt JP on purkautunut "entisten naisystäviensä" aiheuttamasta tilanteesta yksityisen Instagram-tilinsä tarinat-osiossa. Hän jakoi perjantai-iltapäivällä (12.4.) tarinoihin kuvan Pasilan poliisiasemalta. Hän lisäsi kuvansa koristeeksi myös emojin, joka kuvastaa räjähtävää päätä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Paljon mahtaa mennä hukkaan viranomaisilta aikaa, energiaa ja taloudellisia resursseja oikeiden rikosten selvittämiseltä, kun istun neljättä vuotta kuulusteluissa entisten naisystävien tekemien perättömien rikosilmoitusten takia. Huoh! JP kirjoittaa kuvan yhteydessä.

Eron jälkeen JP:n ja Netan välit ovat olleet lämpimät.

JP:n tarinasta jää epäselväksi, keihin hän viittaa monikkomuotoisella ilmauksellaan entisistä naisystävistä.

Tiedossa on ainakin, että tänä kesänä Helsingin käräjäoikeudessa käsitellään juttua, jossa JP on syytettynä 31-vuotiaan naisen pahoinpitelyssä kesällä 2020. JP itse on asianomistajana jutussa, jossa samaista naista syytetään JP:n pahoinpitelystä vuonna 2019.

Vaikka JP ja Netta on eroamisensa jälkeen bongattu yhdessä moneen otteeseen, ovat he enimmäkseen kieltäneet yhteen palaamisen. Maaliskuun lopulla Seiskalle vinkattiin, että JP oli lähtenyt treffeille entuudestaan vieraan vaaleaverikön kanssa.

JP ei kommentoinut hotelli Kämpin baariin sijoittuneita treffejään Seiskalle.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
JP ja Netta ovat treffeillään suunnanneetl lähikahviloiden sijaan ulkomaanmatkoille.