fbq

Kaurakuningas JP Kukkonen ja rötösrouva-Netta: luksushotellissa rytisi – pönttö hajosi

Silminnäkijöiden mukaan tilanne päättyi siihen, kun poliisit poistivat Netan hotellista.

Kauramaitojuomalla rikastunut Juha-Petteri ”JP” Kukkonen, 44, ja ex-vaimo Netta, 29, aiheuttivat toissa viikonloppuna aikamoisen hulabaloon helsinkiläisessä Maria-luksushotellissa. Ex-avioparin nähtiin aluksi illallistavan rauhallisissa merkeissä.

Kahden aikaan yöllä hotelliin hälytettiin poliisipartio, koska volyymit JP:n sviitissä alkoivat nousta. Huoneesta oli muun muassa hajonnut vessanpönttö.

Silminnäkijöiden mukaan tilanne päättyi siihen, kun poliisit poistivat Netan hotellista. Ex-avioparilla oli ollut ennen tätä mehevä riitatilanne.

JP Kukkonen sai miljoonien arvoisen ökyasuntonsa myytyä - uskomaton neliöhinta - kuvat!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Poliisit poistivat Netan hotellista.

Uusia rikosepäilyjä

Seiska uutisoi aikaisemmin tällä viikolla, että Helsingin rikospoliisi selvittää kohusuhteen aikaisia ja avioeron jälkeisiä tapahtumia.

Seiskan tietojen mukaan Netasta on kirjattu useita rikosilmoituksia, joissa kaikissa on asianomistajana kaurakuningas. Seiska tavoitti JP:n, joka vahvisti asian.

Netan epäillään syyllistyneen kavallukseen lokakuun lopussa, kun hän työskenteli helsinkiläisessä luksuslaukkuja myyvässä putiikissa.

Lue lisää: Kaurakuningas JP Kukkosen rötösrouva-Nettaa epäillään uusista rikoksista

JP bongattiin viime viikolla Pasilan poliisiasemalta. Häntä kuultiin asianomistajana Netan uusiin rikosepäilyihin.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Liikkeessä oli myynnissä JP:n omistamia luksuslaukkuja. Kun ne saatiin myytyä, rahat ohjautuivat kaikkien yllätykseksi Netan pankkitilille, vaikka niiden piti mennä sovitusti JP:n tilille.

Poliisi selvittää myös parhaillaan, syyllistyikö Netta kiristyksen yritykseen, kun hän liiton päättymisen jälkeen lähestyi JP:tä hyvin erikoisella kirjeellä.

Seiskan tietojen mukaan Netta vaati kirjeessä isoa rahasummaa. Jos vaatimukseen ei suostuttaisi, Netta uhkasi tehdä erinäisiä keksittyjä toimenpiteitä, jotka vahingoittaisivat kauramiljonääriä.