fbq

Näin vaimon rötöstausta selvisi kauramiljonääri JP Kukkoselle: Netta oli elämäni huonoin sijoitus

JP muistaa elävästi hetken, jolloin hän ensimmäisen kerran sai lukea lehdestä vaimonsa historiasta.

Helsingin Lauttasaaressa sijaitsee persoonallinen luksuskerrostalo, jonka meren päälle rakennetut siivet kätkevät sisäänsä todellisia arvoasuntoja.

Taloyhtiön suurimman lukaalin ovi lennähtää vauhdilla auki. Ovenpieleen ilmestyy leveästi hymyilevä Juha-Petteri ”JP” Kukkonen, joka tuli multimiljonääriksi Fazerin ostettua hänen kauramaitojuomaa valmistavan Kaslink-perheyrityksensä.

JP nousi kansan tietoisuuteen viime vuoden tammikuussa, kun hänen Kaurakuningas-elämäkertansa julkaistiin. Vain muutama viikko kirjan ilmestymisen jälkeen JP tapasi Tinderissä Netta-nimisen 29-vuotiaan naisen.

– Kun tapasin Netan ensimmäisen kerran viime vuoden helmikuussa, hän loi itsestään miellyttävän ja maanläheisen vaikutelman. Ihastuin Nettaan, koska olen sinisilmäinen kainuulainen tunneihminen, joka kuvittelee, että kaikki ihmiset haluavat toisilleen pelkkää hyvää. Parin viikon tuntemisen jälkeen näimme jo päivittäin, ja sitten se olikin jo menoa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

JP ja Netta kihlautuivat pääsiäisenä Monacossa vain kahden kuukauden tuntemisen jälkeen.

Lue lisää: Rahaa paloi 700 000 euroa! Kauramiljonääri JP Kukkonen avautuu suhteestaan Netta-vaimoonsa – ”Juristini järkyttyi”

JP on sanonut olevansa perheensä musta lammas. Viimeisimmät kohut ovat pistäneet hänet miettimään mahdollisia mainehaittoja.

Seiska paljasti joulukuussa, että Netta on tuomittu lukuista eri rikoksista, kuten varkauksista ja kavalluksesta.

Netta oli esimerkiksi K-marketin kassalla vuosien 2018–19 aikana työskennellessään anastanut pohjakassasta yli 5 500 euroa. Lisäksi hän oli sarjavarastellut Stockmannin tavaratalosta merkkituotteita, jotka poliisi löysi hänelle tehdyssä kotietsinnässä.

Netta-rakas on sarjavaras! Suomalaisen julkkismiljonäärin tuore vaimo paljastui rötösrouvaksi

Hiljainen lento Helsinkiin

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

JP muistaa elävästi hetken, jolloin hän ensimmäisen kerran sai lukea lehdestä vaimonsa historiasta.

– Olimme hyppäämässä Lontoossa lentokoneeseen, kun aloin saada kavereiltani viestejä, että olenko lukenut Seiskan. Mietin vain, että minkä helvetin takia minun olisi pitänyt lukea Seiska. Avasin kännykkäni, jolloin näin uutisen. Näytin jutun Netalle ja kysyin, oliko hän mahdollisesti unohtanut kertoa minulle jotain. Voin sanoa, että meillä oli aika hiljainen lento Helsinkiin.

Helsinki-Vantaan lentoasemalla kohuparia oli vastassa lehdistö.

– Menin pikkuisen hiljaiseksi, kun tajusin, että naamani oli Seiskassa pääkantena. Tajusin, että nyt alkaa olla lähellä, että oma maineeni kärsii ja koko ura menee kohta viemäristä.

– Silloin ymmärsin myös, että liittomme ei voi jatkua. Luottamus Nettaan katosi kokonaan, ja seuraavana päivänä ilmoitin hänelle ottavani avioeron.

Lue lisää: Kauramiljonääri JP Kukkonen paljastaa: Poliisit hakivat riehuvan Netan

Seiskan paparazzi bongasi JP:n ja Netan lentoasemalta vain päiviä ennen kuin rakkaan tausta paljastui aviomiehelle.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Julkisuusrumba järkytti

JP kertoo yllättyneensä siitä, kuinka valtavat mittasuhteet asia sai.

– Harvemmin on menestyneitä liikemiehiä, joiden puolisoiden taustalta paljastuu rikostuomioita. Siksi tästä varmaan tuli niin iso juttu.

– Kun Seiskan juttu tuli julki, niin huomasin, että tästä kirjoittivat myös Viron päälehdet. Iltapäivälehdet tekivät meistä parhaimmillaan viisi nettiuutista päivässä, ja jopa Hesari kirjoitti avioerostamme.

Kauramiljonääri JP Kukkosen rötöksistä tuomittu Netta-vaimo sai potkut luksusputiikista

Luotto rakkauteen meni

Kauramiljonääri kertoo, ettei häntä harmita epäonninen avioliitto taloudellisessa mielessä.

– Kun Hjallis Harkimolta kysyttiin, mikä on ollut hänen elämänsä suurin finanssimoka, hän vastasi, että se kun hän tapasi Jethro Rostedtin. Netasta voin todeta, että hän oli ehdottomasti minun elämäni huonoin sijoitus.

– Taloudellinen menetys ei tosin harmita juurikaan, vaan enemmänkin saamani henkiset arvet. Luottamukseni rakkauteen koki kovan kolauksen, JP huokaa.