fbq

Ruhtinaspari Albert ja Charlene tekivät poikkeuksellisen ratkaisun

Monacon ruhtinaspari edusti poikkeuksellisessa kokoonpanossa.

Ruhtinas Albert ja puolisonsa ruhtinatar Charlene nauttivat sunnuntaina urheilutunnelmista. Pariskunta saapui seuraamaan ammattilaisten tennisturnausta Monte Carloon.

Pariskunnalla on yhdeksänvuotiaat kaksoset, prinssi Jacques ja prinsessa Gabriella. Mikäli ruhtinaspari edustaa lapsille soveltuvissa tilaisuuksissa, yleensä molemmat sisarukset ovat aina paikalla.

Sunnuntaina äitinsä ja isänsä kanssa tenniskatsomossa nähtiin kuitenkin vain Jacques. Gabriellan poissaolon syytä ei ole kerrottu julkisuuteen. Jostain syystä vanhemmat päättivät edustaa vain yhden lapsensa kanssa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Charlene, Albert ja Jacques edustivat tennistapahtumassa yhteensopivissa asuissa.

Monacon ruhtinashuoneen perinteen mukaan Jacques perii isänsä jälkeen kruunun, koska hän on poika. Gabriella kuitenkin syntyi ennen kaksoisveljeään.

Kolmikko edusti tenniskatsomossa yhteensopivissa pikkutakkiasuissa. Charelene oli sonnustautunut tummansiniseen jakkuun ja valkoisiin housuihin. Albertilla oli samansävyinen pikkutakki kuin vaimollaan. Myös Jacques pukeutui tummansiniseen pikkutakkiin.

Albert on todennut taannoin People-lehden haastattelussa, että hän haluaa tutustuttaa lapsensa vähitellen kuninkaallisiin edustustehtäviin. Isä ei kuitenkaan halua tuoda lapsiaan liiaksi kameroiden eteen.

- Yritämme selittää heille mahdollisimman helposti ymmärrettävästi, mitä kuninkaalliset velvollisuudet sisältävät. Emme käy tipitarkasti läpi kaikkea, mitä heiltä odotetaan. Emme halua laittaa heitä liiaksi valokeilaan. Menemme askel kerrallaan, jotta se on erityistä heille, Albert kommentoi.