fbq

Ruhtinatar Charlenen tyylimuutos kerää ylistystä! "Vaihtoiko hän stylistiä?"

Charlenen hienovaraisesti erilainen asu on fanien mieleen.

Edustustöidensä ohella moni kuninkaallinen pyörittää säätiötä, joka sponsoroi erilaisia tapahtumia tai järjestöjä. Myös Monacon ruhtinatar Charlenen nimissä oleva säätiö toimii monien asioiden parissa, ja entisenä olympiaurheilijana hän on mukana järjestämäss myös urheilutapahtumia.

Erään tällaisen tapahtuman pariin päästiin perjantaina ja lauantaina (20.4.), kun Monacossa jännitettiin 12. Sainte-Devote-rugbyturnausta. Rugby on suosittu laji esimerkiksi Isossa-Britanniassa, Ranskassa ja Australiassa sekä Charlenen nuoruusaikojen kotimaassa Etelä-Afrikassa.

Monacon suojeluspyhimyksen mukaan nimettyä turnausta jännitettiin jo kahdettatoista kertaa. Lauantaina paikalle saapuivat myös ruhtinatar Charlene ja ruhtinas Albert, ja kumpikin vaikutti viihtyvän vauhdikkaan lajin seuraamisen parissa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Ruhtinatar Charlenen klassinen, raidallinen takki kerää suitsutusta.

Kuten tavallista, monen huomio kiinnittyi tyypilliseen tapaansa tyylikkäänä edustavaan Charleneen. Hän edusti tapahtumassa yllään uusi jakku, joka on Ralph Laurenin uutta mallistoa.

Puuvillasta ja pellavasta valmistettu takki on omiaan lämpimiin ilmoihin sekä Charlenen suureen ja arvoltaan mykistävään vaatekokoelmaan; sen hinta on 1950 euroa.

Muitakaan ruhtinattaren vaatteita ei oltu nähty hänen yllään julkisesti aiemmin; bleiserin lisäksi hän valikoi asukseen Manolo Blahnikin ruskeat avokkaat, Louis Vuittonin aurinkolasit sekä Hermes'n vyön. Kaikkiaan asun arvo oli reilusti yli 4000 euron arvoinen.

Ruhtinas Albertinkin puku läpäisi kuninkaallisfanien tiukan seulan.

Royal Fashion Policen Instagram-julkaisussa avataan tuttuun tapaan asun hinnat ja taustat, ja Charlenen tyyliä ihastellaan sen kommenttikentässä poikkeuksellisen vuolaasti. Selkeimmin fanien huomio kiinnittyy hänen housuvalintaansa; suorien housujen sijaan hän kiskaisi jalkaansa tummat farkut.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Onko hänellä FARKUT? Hän näyttää upealta ja rakastan tätä tyyliä hänellä, hehkuttaa eräs innokas kommentoija.

Hieman totutta arkisempaan tyyliin pukeutunut Charlene saa kehuja myös hienovaraisesta tyylimuutoksestaan.

- Vaihtoiko hän stylistiä? Viimein hänellä on vaatteita, jotka istuvat hänelle ja hän näyttää ilmiömäiseltä, hehkutetaan toisessa kommentissa.