fbq

Ruhtinatar Charlene säteili ravintolassa - Albertille täystyrmäys asumokasta

Ruhtinaspari edusti monacolaisessa ravintolassa viikonloppuna.

Monacon ruhtinas Albert ja ruhtinatar Charlene ovat ahkeria käymään tilaisuuksissa, joihin heitä pyydetään edustamaan. Viime viikonloppuna vuorossa oli uuden Amazónico-ravintolan avajaiset.

Monacon ruhtinashuoneen Instagram-tilille jaettiin kuvatunnelmia tapahtumasta. Kuvissa pari poseeraa totutun vakavaan tyyliinsä muun paikalle saapuneen väen kanssa. Rennossa tapahtumassa paikalla olleet naisetkin edustivat siisteissä housuissa, ja miesten puvut olivat rennompaa sorttia.

Albertille tyrmäys

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tehokkaasti kuninkaallisten muotiliikkeitä seuraava muotiblogi Royal Fashion Police jakoi niin ikään kuvat omalle tililleen, ja liitti mukaan tiedot prinsessa Charlenen asun yksityiskohdista.

Yllättäen kommenttikentässä puututaan kuitenkin ruhtinas Albertin puvun yksityiskohtaan.

- Ruhtinaan hihat ovat aivan liian pitkät, täräyttää eräs muoti-intoilija kommentissaan.

Myös muutama muu kommentoija toteaa tylysti, että Albert on yhtenään liikkeellä kehnosti pukeutuneena.

Kuvissa näkyy, että Albertin takin hihat roikkuvat pitkällä hänen ranteidensa alapuolella. Esimerkiksi Care of Carl -vaateliikkeen mukaan hihan pituus on mielipideasia, mutta liian pitkät hihat saavat takin näyttämään liian suurelta. Oikea kohta hihan päättymiselle olisi hieman ranteen ja kämmenen taitoksen yläpuolella niin, että paidan hihasta näkyy 1-2 senttimetriä.

Charlenelle ylistystä

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Charlenen asua sen sijaan ylistetään, kuten lähes poikkeuksetta on tapana. Hän valitsi ylleen Akris-merkin bleiserin sekä puseron, joiden yhteenlaskettu hinta on lähes 2500 euroa. Mustien housujen lisäksi hän yhdisti asuun Gianvito Rossin mustat korkokengät, joihin hän on luottanut aiemmillakin menoillaan.

Ruhtinatarta kehutaan kommenteissa tyrmääväksi, upeaksi ja ihastuttavaksi, ja myös  hänen aiemmasta hiukan pidemmäksi kasvaneen hiustyylin todetaan pukevan häntä hyvin.

- Tämä look on kuin häntä varten tehty, kiteyttää eräs kommentoija ajatuksensa Charlenen asusta.

Monte-Carlossa sijaitsevan Cafe de Paris'n kattoterassille avattiin ravintola, joka on nimensä mukaisesti sademetsähenkinen. Luksusravintolassa on kattoterassin ohella myös lounge-tila, livemusiikkia sekä Monacolle tyypilliseen tapaan myös pysäköintipalvelu.

Ravintolassa illastaminen ei käy halvaksi; esimerkiksi 12 nigirin sushilajitelma maksaa 76 euroa, ja esimerkiksi tiikerirapu-wokkia saa nauttia 48 euron hintaan. Rikkaissa piireissä suosittua wagyu-pihviä myydään myös Amazónicossa, ja 250 gramman liha-annoksen hinnaksi tulee 265 euroa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy