fbq

Monacon ruhtinasperhe harvinaisissa yhteiskuvissa - Charlenella nuorten suosima muotivaate

Ruhtinasperhe uppoutui formulan lumoihin lauantaina.

Monacon ruhtinas Albert ja ruhtinatar Charlene edustavat säännöllistä tahtia yhdessä. Perheen kaksoset Gabriella ja Jacques ovat mukana harvemmin, mutta toisinaan koko perhe nähdään yhdessä.

Ruhtinasperhe suuntasi lauantaina (27.4.) yhdessä Monte-Carlossa pidettyyn 2024 E-Prix -formulakisoihin. Innolla moottoriurheilua seurannut perhe sai katsoa vierestä, kun voittaja Mitch Evans palkittiin vaikuttavasta voitostaan. Mitch oli johdossa suurimman osan 31 kierroksen mittaisesta ajosta.

Koska perheen lapset edustavat usein virallisissa juhlatilaisuuksissa, on heidän vaatetuksensakin julkisesti usein hienostunutta ja juhlaan sopivaa. Tällä kertaa kaksoset olivat liikkeellä arkisemmissa asuissa, kun kummallakin oli yllään farkut, nahkatakki ja loafer-malliset kengät.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Gabriellan hiukset oltiin sidottu sievästi letille, ja samanlaisista vaatekappaleista koostuvissa asuissa oli selkeä väriero, kun Jacques sai ylleen tummia värejä vastakohtana siskonsa vaaleanpunaisiin sävyihin.

Perhe oli paikalla hillityn tyylikkäänä.

Ruhtinas Albert oli paikalla tyylilleen omistautuneena siistissä puvussa; tumman puvun sijaan päiväsaikaan pidettyyn formulajännitykseen valikoitui tummansininen takki ja vaaleat housut.

Ruhtinatar Charlene edustaa mielellään vaatteissa, joita hänellä ei aiemmin olla nähty, ja tälläkin kertaa hänen yllään oli Royal Fashion Policen mukaan kevätmallistojen uutuuksia suosimiltaan luksusmerkeiltä.

Tyköistuva jakku on lähtöisin Louis Vuittonin uusista tuotoksista, ja hintaa sillä on nelisentuhatta euroa. Louis Vuittonia suosiva Charlene olikin päästä varpaisiin merkkiin puettuna, sillä myös housut ovat sen uutta mallistoa.

Vaaleat cargo-housut ovat raivanneet sijaa muotiin jo jonkun aikaa, ja vaikuttaisi siltä, että ne vakiinnuttivat viimein paikkansa nuorten katumuodin lisäksi myös kuninkaallisille kelpaavassa tyylissä. Housuille ominaista on erottuvat reisitaskut sekä usein maanläheiset värit.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy