fbq
Petra Gargano, Erikoisjoukot

Tiktakin Petran jymypaljastus: totuus Erikoisjoukot-kulisseista

Vaikka ohjelmassa rymytään mudassa, likaa ei suinkaan saa joutua joka paikkaan.

Erikoisjoukot on raju kilpailureality, jossa 14 julkisuuden henkilöä osallistuu erikoisjoukkojen pääsykokeisiin valmistavalle koulutusleirille. Uusi kausi käynnistyy Nelosella tiistaina 12. maaliskuuta.

Kurssin kouluttajat ovat jo ensimmäiseltä kaudelta tuttuja entisiä erikoisjoukko-operaattoreita, joilla on kokemusta sotilasoperaatioista muun muassa Irakissa, Afganistanissa ja Somaliassa. Pääkouluttajana toimii Janne Lehtonen rinnallaan kouluttajat Jan Knutti, Robin Hendry ja Matias Petäistö.

Tässä ovat Erikoisjoukot-kilpailijat – mukana Anni Vuohijoki, Noora Räty ja Susanna Koski

Jo ensimmäisessä jaksossa julkkiskokelaiden fyysistä kuntoa koetellaan. He päätyvät muun muassa vaatteet päällä hyiseen veteen ja lähtevät pitkälle marssille 18 kilon rinkka ja 20 kilon hiekkasäkki kannettavinaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kokelaat saavat tuotannon puolesta varusteet ohjelmaan. Marssille lähdetään esimerkiksi puuvillaisilta vaikuttavissa t-paidoissa. Kokelaista puskee niin paljon hikeä, että märistä t-paidoista voisi pusertaa nestettä pois.

Kun marssi on suoritettu, kokelaat nousevat uutuuttaan kiilteleviin sponsoriautoihin, joilla heidät kuskataan majapaikkaan, Lohjan hylätylle kalkkitehtaalle.

Yksi kauden julkkiskokelaista, laulaja Petra Gargano, kertoi Katsolle ohjelman lehdistötilaisuudessa totuuden autokyydeistä. Törkyiset ja hikiset kisaajat eivät saaneet sotkea autojen sisätiloja.

- Autojen penkit oli vuorattu jätesäkeillä, Petra paljastaa.

Petralle autokyydit olivat kuvauksissa toivottuja hengähtämisen hetkiä.

- Meillä oli aina huput päässä autossa. Emme nähneet ulkomaailmasta mitään matkustaessamme. Ne olivat sellaisia hetkiä, missä itse rentouduin kaikista eniten. Koska niin kauan kuin auto liikkui, tiesin, että mitään ei tapahdu, Petra kertoo.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Leirillä ei muuten koskaan voinut tietää mitä seuraavaksi tapahtuu. Vaikka edellinen tehtävä olisi päättynyt 10 minuuttia sitten, niin periaatteessa milloin vain saattoi alkaa seuraava, Petra taustoittaa.

Erikoisjoukot Nelosella ja Ruudussa 12.3. alkaen.

Seuraa meitä somessa