fbq

Suuressa seikkailussa sekoitettiin pakkaa – yksi luovutti, toinen putosi, joukkueille yllätys: "Dramaattinen päivä"

Suuren seikkailun viidennessä jaksossa 20.4. kilpailijat kokivat useamman yllätyksen.

Lauantaina 19.4. jälleen yksi joutui jättämään Suuren seikkailun kesken, lisäksi jakso tarjosi yllätyksen, yksi kilpailija näet luovutti. Joukkueen kapteenit joutuivat ikävän päätöksen eteen, sillä kaksintaistelun sijaan areenalle lähetettiin neljä henkilöä kamppailemaan jatkosta seikkailukilpailussa.

Janne Hurme joutui jättämään kilpailutilanteen kesken edellisessä jaksossa, sillä hänellä ilmeni sydänkohtauksen oireita. Oranssin joukkueen jäsenet kaipasivat kiperästi tietoa siitä, missä Janne on ja miten hän voi. Hän saapui käräjille kertomaan tilanteestaan. 

– Joo, elikkä tota noin… Eilen oli aika jännittävä ja vähän dramaattinenkin päivä. Asiaa on pohdittu tässä ja pyöritelty edes takaisin. Mä jätän vapaaehtoisesti leikin tähän, Janne ilmoitti.

– Elämä on tärkeämpi seikkailu kuin tämä. Tämä on mun päätös. Kiitos kaikille, hän lisäsi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Sekä vihreän että oranssin joukkueen jäsenet nyökkäilivät ymmärtäväisesti Jannelle. Mies poistuu paikalta.

Suuri seikkailu
Janne Hurme
Janne päätti lähteä kotiin.

Pudotus

Vihreän joukkueen kapteeni Joonas Saartamo oli jo ennen ilmoitusta päättänyt vetää kaksintaistelijan hatusta arpomalla, mikä aiheutti pientä närää joukkueessa. Hän pysyi päätöksessään.

– Varmaan voisi miettiä ummet ja lammet jotain strategioita, mutta mä näen jotenkin jännänä ja kutkuttavana hetkenä sen, että sitä ei luoda liian tietoisten strategioiden kautta, vaan siihen lisätään tällainen taianomaisuus, Joonas pohti.

Joonas koki tilanteen olevan ”perseestä,” mutta joutui tekemään päätöksen kapteenina. Hän laittoi hattuun kilpailijoiden nimet ja veti sieltä kaksi nimeä. Hatusta nostettiin Hanna Tikanderin ja Lauri Huttusen nimet. Markus Maunuksela päätti ottaa Laurin paikan lojaaliudesta Hannaa kohtaan, mutta Hanna kielsi Markusta tekemästä näin kahdenkeskisen keskustelun aikana.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
Vihreästä joukkueesta Lauri ja Hanna lähtivät pudotustaisteluun.

Oranssin joukkueen kapteeni Daniel Ahola puolestaan päätti kehittää strategian saunanlauteilla. Hän pohti asiaa siltä kannalta, mikä ratkaisu maksimoisi joukkueen voittomahdollisuudet.

– Olen tehnyt päätöksen sen perusteella, että kaksi tyyppiä, ketkä toimii hyvin yhdessä ja mahdollisesti voittaa, Daniel perusteli.

Hän lähetti kaksintaisteluun Yagmur Özberkanin ja Timo Lavikaisen.

Oranssista joukkeesta Timo ja Yagmur lähetettiin kohti pudotusta.

Nelikko sai areenalla tietää, että kaksi nopeinta ovat joukkueiden seuraavat kapteenin. Hitaimman kilpailijan seikkailu puolestaan päättyisi. Nelintaistelussa kilpailijat sidottiin kukin köyteen, joka oli punottu kehikkoon, heidän täytyi vapautua köysistään.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Hanna selvitti tiensä vapauteen ensimmäisenä, Lauri toisena ja Yagmur kolmantena. Timo joutui jättämään kilpailun kesken.

– Kotona odottaa lapset ja vaimo. Vähän tällaista vaimo lupaisi, että myös ehkä juhlat, Timo kertoi.

Jaana heitti lopuksi yllätyksen jatkoon päässeille kisaajille, Hanna ja Lauri ovat joukkueiden seuraavat kapteenit, mutta myös itse joukkueet jaetaan uudelleen.

– Kyllä oranssit tulee järkyttymään, Yagmur analysoi.

Suuri seikkailu lauantaisin Nelosella ja Ruudussa.

Seuraa meitä somessa