fbq
Suuri seikkailu

Kaksi kilpailijaa kiristää hermoja Suuressa seikkailussa: "En vaan jaksa enää kuunnella"

Seikkailuohjelman tulevassa jaksossa vihreässä joukkueessa esiintyy pientä kismaa kisaajien kesken.

Suuri Seikkailu -ohjelmassa joukkueiden yhteishenki on ollut koetuksella kovassa vesisateessa, rankoissa ja fyysisissä tehtävissä sekä tiiviissä yhteiselossa. 

Lauri "Late" Huttunen ja Markus Pöyhönen ovat päättäneet selviytyä huumorin keinoin. Kyseinen keino ja vitsit alkavat käydä kilpakumppaneiden hermoille 20. huhtikuuta nähtävässä jaksossa.

Älä lue pidemmälle, jos et halua tietää jakson tapahtumia.

– Kyllä meidän leirissä on tällä hetkellä aika kireä tunnelma. Lauri ja Markus ovat löytäneet toisistaan huumoriveljekset. Sitä kun vierestä seuraa, se alkaa jossain kohtaa väsyttämään. Mä en vaan jaksa enää kuunnella, Marko Maunuksela toteaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Marko kertoo löytäneensä oman hengenheimolaisensa Hanna Tikanderista. He vetäytyvät yhdessä laiturille veistämään pientä puupalikkaa, puhumaan elämästä ja startegiasta.

– Meillä on hyvä syvä yhteys. Kuunnellaan ja ymmärretään toisiamme. Marko on erittäin fiksu, rauhallinen, sillä on paljon tietoa ja se on tosi kannustava. Se on vähän kuin isähahmo, Hanna pohtii.

– Me ollaan Hannan kanssa aika hyvin kuljettu tätä peliä eteenpäin ja meillä on aika vahva luotto toisiimme, Marko sanoo.

Joukkuehenkeen viillon vetää myös vihreän joukkueen uusi kapteeni Joonas Saartamo. Hän haluaisi tehdä valinnan kaksintaisteluun arpomalla, mutta jättää Laurin pois arvonnasta. Ehdotusta hän perustelee sillä, että Lauri on jo käynyt kaksintaisteluissa Hannan nimeämänä. Hanna ja Marko haluaisivat, että kaikki ovat arvonnassa mukana.

– Meillä on selkeästi ollut Laten kanssa alusta asti sellaista pientä kismaa. Häntä on harmittanut ja selkeästi ärsyttänyt se, että hänet silloin heti ensimmäisenä kaksintaisteluun nimesin, Hanna taustoittaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Suuri seikkailu lauantaisin Nelosella ja Ruudussa.

Seuraa meitä somessa