fbq

Suoratoistovinkit: Stand up -koomikon debyyttiohjaus Netflixissä

Vanhat parrat -komediaelokuva on Bill Burrin ohjausdebyytti.

Vanhat parrat

Netflix LA

Jack, Connor ja Mike ovat kaveruksia, jotka omistavat yrityksen. He myyvät sen nuoremmalle yrittäjälle, joka muuttaa firman suunnan täydellisesti. Yhä toiminnassa mukana olevan Jackin johtaman kolmikon on vaikea sulautua osaksi uutta työkulttuuria.

Vaikeuksia riittää myös yksityiselämässä. Jokainen kolmikon jäsen joutuu kohtaamaan isyyden paineet vasta myöhemmällä iällä, ja esimerkiksi vihaongelmiensa kanssa painiva Jack ei ymmärrä poikansa koulun edistyksellisiä kasvatusmenetelmiä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Jackia esittävä Bill Burr on tullut tunnetuksi erityisesti stand up -koomikkona, ja hänen lavaesiintymisiään löytyy tukuttain Netflixistäkin. Hän on silti vuosien varrella näytellyt muun muassa Breaking Bad -sarjassa ja The King of Staten Island -elokuvassa sekä käsikirjoittanut Netflixin animaatiosarjan P niin kuin per…, jossa toimii myös ääninäyttelijänä.

Vanhat parrat -komediaelokuva on Burrin ohjausdebyytti. Muissa pääosissa nähdään Connorin ja Miken roolien Bobby Cannavale ja Bokeem Woodbine sekä Katie Aselton ja Katrina Bowden.

Rakastavasisten tositarinasta tuli kirja ja elokuva

Spoiler Alert

SkyShowtime PE 13.10.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Michaelin ja Kit ovat rakastavaisia. Heidän suhteensa muuttuu 11 kuukauden aikana, kun Kit saa diagnoosin parantumattomasta syövästä. Jim Parsonsin, Ben Aldridgen ja Sally Fieldin tähdittämän SkyShowtimen elokuvan kerronnan väleissä nähdään vilauksia Michaelin ja Kitin tapahtumarikkaan 14-vuotisen romanssin vaiheista.

Elokuva perustuu Michael Ausiellon muistelmaromaaniin Spoiler Alert: The Hero Dies. Vuoden 2017 teoksesta tuli nopeasti suosittu, ja muun muassa tuottaja-ohjaaja J.J. Abrams ylisti sitä. Romaani sai alkunsa siten, että Ausiello kirjoitti Facebookiin päivityksiä rakkaansa Kit Cowanin terveydentilasta ja heidän parisuhteestaan. Amerikkalaisen kustantamon kustannustoimittaja kiinnostui tarinasta ja pyysi Ausiellon kirjoittamaan sen romaaniksi.

Kauhutarina herää jälleen eloon

Goosebumps

Disney+ PE 13.10.

R.L. Stinen bestsellerkirjoista inspiraationsa saanut Goosebumps seuraa viiden lukiolaisen joukkoa, joka lähtee synkälle ja mutkikkaalle matkalle selvittämään Harold Biddle -nimisen teinipojan traagista kuolemaa kolmekymmentä vuotta sitten. Samalla he paljastavat salaisuuksia vanhempiensa menneisyydestä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Stinen kirjasarjasta on tehty aiemmin sekä vuosina 1995–98 neljän kauden verran tuotettu tv-sarja että kaksi elokuvaa vuosina 2015 ja 2018. Nyt nähtävässä uudessa Disney-sarjassa on viisi jaksoa.

Valtakamppailulla oli tuhoisat seuraukset

The Looming Tower

Katsomo KE

Amerikkalainen The Looming Tower -draamasarja kertoo FBI:n ja CIA:n välisestä valtataistelusta, joka loi pohjaa Afganistanin sodalle ja syyskuun 11. päivän terrori-iskuille. Kehuttu sarja pohjautuu Lawrence Wrightin kirjaan. Pääosissa nähdään muun muassa Jeff Daniels, Peter Sarsgaard ja Alec Baldwin. Minisarja on vuodelta 2018, mutta sitä on voinut Suomessa katsoa suoratoistopalveluista vain vuokraamalla tai ostamalla.

Sama ruumis löytyy eri ajoista

Bodies

Netflix TO

Netflix-rikossarja sijoittuu Lontooseen, mutta neljälle eri aikatasolle. Poliisit löytävät East Endin kaupunginosasta vuosina 1890, 1941, 2023 ja 2053 ruumiin – yhden ja saman ruumiin. Etsivät eri aikakausina aloittavat tutkintansa ja heidän tutkimuksensa myös linkittyvät keskenään. Villisti etenevä tarina pohjautuu Si Spencerin kahdeksanosaiseen sarjakuvaan.

Zoey rakastuu serkuksiin

The Other Zoey

Prime Video PE 20.10.

Zoey Miller on nerokas IT-päällikkö, joka ei ole aiemmin haikaillut romanttisille suhteille. Kaikki muuttuu, kun suosittu yliopistojalkapalloilija Zach menettää muistinsa ja erehtyy pitämään Zoeyta tyttöystävänään. Zoey päättää pelata mukana, mutta sitten hän tapaa Zachin serkun, Milesin, ja heilläkin syttyy yhteys. Josephine Langfordin (After) tähdittämän romanttisen komedia sivuosissa nähdään Heather Graham ja Andie MacDowell.

Seuraa meitä somessa