fbq

Suoratoistovinkit: Justimus-jannuilta lisää sketsejä vaivaannuttavista aiheista

Justimukseen kuuluvat kakkoskauden sketsit ohjannut Sami Harmaala sekä kameran edessä hänen kanssaan häröilevät Juho Nummela ja Joose Kääriäinen.

Justimus esittää: Kuuma peruna

Yle Areena TI

Justimus-jannujen sketsisarja Kuuma peruna jatkuu uusi läpillä. Toisen kauden sketsien teemat kumpuavat keskustelujen vaikeista aiheista, kuten toksisesta maskuliinisuudesta, miesten seksivälineistä, sometrollaamisesta ja ulkonäköpaineista.

– Kuuman perunan toisen tuotantokauden jaksoissa pureudutaan taas ajankohtaisiin aiheisiin ja ilmiöihin, joista voi olla vaikea puhua. Välillä käydään taivaan porteilla jututtamassa Jumalaa, välillä lauletaan miehiä piinaavista ulkonäköpaineista. Saimme Ylen puolesta jälleen todella vapaat kädet tehdä meidän näköistä komediaa, suuri kiitos siitä! ryhmä ilakoi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Justimukseen kuuluvat kakkoskauden sketsit ohjannut Sami Harmaala sekä kameran edessä hänen kanssaan häröilevät Juho Nummela ja Joose Kääriäinen. Sarjan on Ylelle tuottanut Solar Republic Oy.

Stallonesta tulee tosi-tv-tähti

The Family Stallone

SkyShowtime MA

Sylvester Stallone seuraa Mark Wahlbergin ja Renny Harlinin jalanjälkiä ja alkaa avata elämäänsä omassa tosi-tv-sarjassaan The Family Stallone. Uutuussarjassa Syltty, hänen vaimonsa Jennifer Flavin ja heidän kolme tytärtään Sophia, Sistine ja Scarlet päästävät katsojat kurkistamaan Hollywoodin kuuluisimpiin kuuluvan perheen kotiin.

Rockyn ja Rambon esittäjä on ollut naimisissa kolme kertaa. Jenniferin kanssa Sly avioitui vuonna 1997. Sarjakin korostaa hänen rooliaan isänä, mikä ei ole yllättävää, koska Stallone on usein puhunut perheensä tärkeydestä ja näyttänyt olevan läheinen perheensä kanssa. Hän on jakanut kuvia ja hetkiä perheestään sosiaalisessa mediassa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kahdeksanosaisen sarjan kaksi ensimmäistä jaksoa tulevat yksinoikeudella Sky-Showtime -palveluun maanantaina, minkä jälkeen palvelussa julkaistaan uusi jakso joka viikko. Sarjasta on tilattu jo toinen tuotantokausi.

Naispoliisi muuttaa Irlantiin

Hyvityksen aika

BritBox & C More KE

Nälkäpeli-elokuvista sekä Ray Donovan- ja Deadwood-sarjoista tuttu Paula Malcomson esittää pääosaa kuusiosaisessa uutuusjännärissä Hyvityksen aika. Sarjassa hän näyttelee kollegoiden arvostamaa Liverpoolin poliisin vakavien rikosten yksikössä työskentelevää komisariota Colette Cunninghamia, jonka elämä järkkyy eräänä päivänä pahan päiväisesti. Colette kuulee, että hänen Dublinissa asuva tyttärensä on tehnyt itsemurhan ja nimennyt Coletten teini-ikäisten lastensa huoltajaksi. Surun murtamana Colette lähtee Irlantiin, jossa liittyy paikallisiin poliisivoimiin ja alkaa huolehtia lapsenlapsistaan. Stacey-tyttären kuolemaan liittyy avoimia kysymyksiä, joita hän alkaa tutkia. Kaikki sarjan jaksot julkaistaan kerralla.

Rakkaus rakoilee rahastoyhtiössä

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Fair Play

Netflix PE

Jo Tähtien sodan nuorta Han Soloa näytellyt, kovassa nosteessa oleva Alden Ehrenreich ja Bridgerton-sarjasta tuttu Phoebe Dynevor tähdittävät pörssimaailmaan sijoittuvaa eroottista jännäriä Fair Play, joka on ohjaajansa Chloe Domontin esikoisohjaus. Päähenkilöt Emily ja Luke ovat rakastavaisia, jotka työskentelevät kovan luokan sijoitusrahastofirmassa. Suhde joutuu kuitenkin kierolla tavalla koetukselle yllättävän ylennyksen myötä. Muita keskeisiä rooleja filmissä esittävät Mad Menistä tuttu Rich Sommer ja Ray Donovanista tuttu Eddie Marsan.

Bockin erikoisen perheen toilailut jatkuvat

Pinteessä pahin

Yle Areena SU

Norjalainen lasten komediasarja Pinteessä pahin jatkuu Yle Areenassa. Sarja kertoo erikoisesta kolmilapsisesta Bockin perheestä, jota sarjan alkaessa koetteli vanhempien aviokriisi. Sen seurauksena isä joutui asumaan talon kellariin alivuokralaiseksi. Sarjan toinen tuotantokausi on valmistunut viime vuonna, ja siinä on kahdeksan jaksoa.

Seuraa meitä somessa