fbq

Mira Luoti avoimena vauvansa sydämen pysähtymisestä - sairaalasta ohjeistettiin: "Juo vaan vettä"

Mira Luoti kertoo televisiossa sydänsairaan lapsensa elämän alun haasteista.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa kurkistetaan torstaina 28.3. televisioitavassa jaksossa artisti Mira Luodin kotiin. Mira ja hänen kihlattunsa, levy-yhtiön toimitusjohtaja Olli Saksa asuttavat kahta eri kotia. Uusperheeseen kuuluvat Ollin kolme lasta ja Miran kolme lasta. Mira ja Olli kihlautuivat joulukuussa 2021. Jakso on jo katsottavissa MTV Katsomossa.

Mira sai kuopuksensa silloisen avopuolisonsa, Happoradio-muusikko Mika ”AH” Haapasalon kanssa vuonna 2014. Poika sai nimen Urho.

Urho on mukana ohjelmassa ja Maria kehuu tämän luonnonkiharaa pitkää tukkaa. Maria tiedustelee pojalta, saiko tämä nimensä presidentti Kekkosen mukaan.

- Kun Urho syntyi, alkoi elämän kamppailu. Nimi tuli siitä, koska hän oli tosi urhea, Mira kehuu poikaansa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Maria kysyy pojalta, oliko niin, että tällä on synnynnäinen sydänvika. Urho kuittaa tiedustelut, toteamalla "juu".

Mira muistelee Urhon olleen kolmen kuukauden ikäinen, kun Mira havahtui, että lapsella ei ollut kaikki kunnossa. Mira kertoo ohjelmassa soittaneensa "kaikenmaailman lastenklinikat" läpi. Kuulemma kaikkialla oli tosi ruuhkaista. Ohjeiksi Mira sai neuvon "juo vaan vettä".

- Tuli sellainen olo, kuitenkin mun kolmas lapsi kyseessä, että toi ei kyllä ole ok. Lähdettiin Jorviin. Pääsen turvakaukalon kanssa siihen, kun sydän pysähtyi, Mira kertoo.

Mira Luoti joutui lapsena pedofiilin ahdistelun uhriksi - järkyttävät seuraukset

Miran mukaan pojan sydän ehti olla pysähtyneenä 10 minuuttia. Urho muistelee, että sydämenpysähdys olisi kestänyt 13 minuuttia. Mira luottaa poikansa sanaan.

Mira kertoo, että Urhon sydän pysähtyi muutamia kertoja uudestaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Aina saatiin kuitenkin elvytettyä. Saatiin oikea lääkitys ja päästiin viettämään pikkuhiljaa normaalia elämää, Mira kertoo.

Jättiyllätys: PMMP tekee paluun!

Rankat kokemukset ovat jättäneet Miraan pelon.

- On pikkasen säikympi, Mira luonnehtii.

- Urhon kanssa vai? Maria kysyy.

- Joo, Mira sanoo.

Mira toteaa, että Urhon kanssa on ollut erilaista kuin hänen vanhempien lastensa kanssa. Mira sai Urhon heti PMMP-yhtyeen lopettamisen jälkeen vuonna 2014. Mira kokee olleensa väsyneempi vanhempana kuin ensimmäisten lastensa pikkulapsiaikana.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Kyllä mä sen haluamalla halusin, Mira kertoo kuopuksestaan.

Yökylässä Maria Veitola MTV3:lla ja MTV Katsomossa torstaisin.

Seuraa meitä somessa