fbq

Joel Pohjanpalo ja Catherine-vaimo joutuivat salaamaan suhteensa: "Veljeni olisivat tappaneet minut"

Jalkapalloilija Joel Pohjanpalon saksalainen Catherine-vaimo kertoo parisuhteen alusta Maria Veitolalle.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa Maria Veitola vierailee Italian Venetsiassa jalkapalloilija Joel Pohjanpalon ja tämän Catherine-vaimon luona. Jakso televisioidaan MTV3:lla torstaina 21. maaliskuuta, ja se on jo katsottavissa MTV Katsomossa.

Maria utelee ohjelmassa Catherinelta, miten hän ja Joel tapasivat. Joel oli ensikohtaamisen aikaan 23-vuotias ja hän pelasi Saksassa.

- Paikallisessa baarissa aloimme vain jutella, Catherine taustoittaa.

- Vaihdettiin numeroita, Joel komppaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Catherine sivaltaa Joelia siitä, että mieheltä meni ehkä kaksi viikkoa ensimmäiseen tekstiviestiin kohtaamisen jälkeen.

- Pitää olla vähän peliä, Joel muikistelee.

Outi Mäenpäältä rajua puhetta suhteestaan: "Elämä ei loppuisi, jos meidän parisuhde kaatuisi"

Suhteen alku oli karikkoinen. Joelin mukaan pari erosi "varmaan 15 kertaa kuuden kuukauden aikana".

Joelin mukaan suhdetta hiersivät stereotypiat jalkapalloilijoista.

- Minulla on viisi vanhempaa veljeä. Tiesin, että he olisivat tappaneet minut, jos olisin kertonut olevani yhdessä jalkapalloilijan kanssa. He eivät olisi tykänneet, jos olisin yhdessä jalkapalloilijan kanssa, sillä jalkapalloilijoilla on huono maine. Pääni sisällä tilanne oli dramaattisempi kuin mitä se oikeasti oli, Catherine taustoittaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Lopulta Catherinen perhe suhtautui hyvin Joeliin. Tosin moottoriurheilua rakastava perhe vitsaili Joelin kuullen siitä, että Catherinen olisi pitänyt ottaa hänen sijastaan formulakuski miehekseen.

Futistähti Joel Pohjanpalo kurvailee ökymersulla – kuva!

Joel kertoo ohjelmassa hiukan lisää Catherinen perheestä, kun Catherine ei ole paikalla kuulemassa. Joelin mukaan sekä hänelle että Catherinelle Ibiza on mieluinen lomakohde. Catherinen perheelle paikka on tärkeä, sillä perhe on käynyt siellä lomailemassa siitä lähtien, kun Catherine oli kaksivuotias. Joelin mukaan Catherinen isällä on Ibizalla oma venepaikka.

Catherine kertoo ohjelmassa, että jalkapalloilijan puolisona hänen täytyy olla valmis tekemään kompromisseja esimerkiksi asumisen suhteen. Catherine opiskelee sisustusarkkitehdiksi amerikkalaisessa koulussa, mutta hän voi tehdä kaikki opintonsa etänä asuessaan Joelin kanssa Venetsiassa.

Maria utelee, miksi Catherine rakastaa Joelia. Catherinella kestää hetki saada ajatuksensa kokoon. Hän nauraa ja menee hiljaiseksi. Catherine kuvailee, että kaksikko on kasvanut yhdessä kuluneiden vuosien aikana ja on samalla opettanut toisilleen tärkeitä asioita.

Joel summaa rakkauden reseptin ytimekkäämmin.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

- Täydennämme toisiamme. Hän tekee huonot puoleni paremmiksi ja toisin päin, Joel kiteyttää.

Yökylässä Maria Veitola torstaisin MTV3:lla ja MTV Katsomossa.

Seuraa meitä somessa