fbq
20221129 HELSINKI. Veitola.doc. Maria Veitola ja Sami Kieksi. KUVA: ATTE KAJOVA

Maria Veitola paljastaa, miten paljon julkkikset saavat vaikuttaa Yökylässä-ohjelman sisältöön

Maria Veitola tunnustaa jännittäneensä erityisesti Sara Siepin luona kyläilyä Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa, sillä naiset eivät olleet väleissä.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa tällä viikolla vieraillaan somevaikuttajana ja ex-missinä tunnetun Sara Siepin ja hänen miesystävänsä, jalkapalloilija Pyry Soirin luona Helsingissä.

Maria Veitola myöntää Instagram-päivityksessään, ettei alkuasetelma ollut helppo.

– Tän viikon jakso oli mulle varmaan tämän kauden tunteellisin, sekä jännättävin. Se johtuu siitä, että olin kylässä Sara Siepin ja hänen puolisonsa Pyry Soirin luona. Me olemme asuneet lähekkäin Helsingin kantakaupungissa jo vuosia mutta emme ole edes juuri moikkailleet.

Naisten välit ovat olleet jäissä sen jälkeen, kun Maria haastatteli Saraa Enbuske, Veitola & Salminen -ohjelmassa vuonna 2018 ja Sara koki tulleensa kiusatuksi. Yökyläohjelmassa he selvittävät asian kuitenkin heti tapaamisen aluksi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Monta vuotta mielessä kalvanut sekaannus sovittiin heti ovella ja molemmin puolin pyydettiin ja saatiin anteeksi, Maria kirjoittaa.

– Mulle oli tärkeää päästä jakamaan elämää ja aloittamaan alusta Saran kanssa. 

Kohuhaastattelu rikkoi Sara Siepin ja Maria Veitola välit - julkinen anteeksipyyntö

Päivitys on kirvoittanut paljon positiivisia kommentteja. Eräs seuraaja kuitenkin valittelee, että koki jakson leikkauksen jättäneen sellaisen tunteen, että jotakin jäi keskusteluista puuttumaan varsinkin kohdassa, jossa Maria vietti aikaa kahdestaan Pyryn kanssa.

Maria vastaa, että kokonaisuuden muokkaavat aina ohjaaja ja leikkaaja yhdessä, ja myös julkkikset saavat itse vaikuttaa lopputulokseen.

– Aina pyritään aitouteen ja autenttisuuteen sekä ihmisten, että kohtaamisten taltioinnin ja leikkaamisen kanssa. Mutta ihmiset ovat erilaisia! Ja kohtaamiset myös. Kaikki vaikuttaa kaikkeen tähtien asennosta lähtien. Mutta todenmukaisuuteen pyritään. Päähenkilöt saavat myös katsoa jaksot etukäteen ja kommentoida, jos joku tuntuu falskilta tai vääristellyltä. Niistä sitten keskustellaan. Usein saamme sen palautteen, että ”kiitos kun sain näkyä sellaisena mitä oikeasti olen” ja se on tietysti paras palaute, Maria toteaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Yökylässä Maria Veitola torstaisin MTV3:lla ja MTV Katsomossa.

Seuraa meitä somessa