fbq
Martha Stewart

Lifestyle-ohjelmien ikoni Martha Stewart: "Upeaa olla seksisymboli 81-vuotiaana"

Bisnesnainen, kirjailija, televisiopersoona, toimittaja, ravintoloitsija, kotirouvien esikuva… Yhdysvaltalainen Martha Stewart on kaikkea tätä ja paljon enemmän. Vielä 81-vuotiaana häntä pidetään kotimaassaan myös seksisymbolina, ja hän rakastaa statusta. 

– Se tuntuu upealta, ja on hyvä esimerkki muille. Pyrin opettamaan, miten näyttää hyvältä. Ei ole syytä antaa itsensä rupsahtaa, Martha sanoo InStylen haastattelussa. 

Martha edelleen työskentelee ja esiintyy aktiivisesti. Hänellä on tehokkaaksi osoittautuneet keinonsa pysyä nuorekkaana ja energisenä. 

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Tärkeät hyvinvoinnin pilarit tv-legendan elämässä ovat ravinto ja liikunta.

–  Syön ainoastaan luomuruokaa. En laihduta, mutta katson, mitä syön. Otan pilatestunteja kolmesti viikossa sekä käyn hierojalla ja kiropraktikolla. Näillä keinoin voin hyvin, Martha paljastaa. 

Yliopistossa 1960-luvulla Martha opiskeli historiaa. Hän työskenteli joitain vuosia New Yorkin Wall Streetillä pörssimeklarina, kunnes muutti perheineen maalle vanhaan taloon, jonka restaurointiin perheenäiti halusi keskittyä. 

Maalaistalon ostaminen oli ratkaisevaa Martha tulevaisuuden kannalta. Täältä hän sai ensimmäiset inspiraationsa remontoinnista, puutarhatöistä ja sisustuksesta, joista myöhemmin tuli hänen uransa kulmakiviä.

1970-luvulla Martha perusti pitopalveluyrityksen. Hän sai nimekkäitä asiakkaita, ja vuonna 1982 julkaisi ensimmäisen kirjansa nimenomaan kutsujen järjestämisestä. 

Seuraavalla vuosikymmenellä Martha aloitti yhteistyön kustantamo Time Publishing Venturesin kanssa ja syntyi kuukausittain ilmestyvä Martha Stewart Living -aikakauslehti. Pian televisiossa aloitti samanniminen tv-sarja, joka viimeistään teki Martha Stewartista Yhdysvaltain kuuluisimman kodinhengettären. 

Martha Stewart
From Martha's Kitchen -kokkausohjelmaa tehtiin seitsemän kautta 2000-luvun alussa. Lisäksi hän muun muassa opastanut televisioyleisöä leipomisessa ja puutarhanhoidossa.
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

 Ihanat siirtolapuutarhat -ohjelmaa juontava Nicke Lignell kertoo, kenelle siirtolapuutarhamökkeily sopii ja kenelle ei

Seuraa meitä somessa