fbq
Vares 3 - Pahan suudelma, Jasper Pääkkönen

Jasper Pääkkönen nähdään uudessa Vares-elokuvassa – mukana myös Olga Temonen

Jasper Pääkkönen esitti Kyypakkausta myös aiemmissa Vares-elokuvissa.

Jasper Pääkkönen palaa Kyypakkauksen rooliin ensi syksynä julkaistavassa elokuvassa Vares X, joka on järjestyksessään kymmenes Vares-elokuva. Nordisk Filmin tiedotteessa kerrotaan, että Vares X perustuu löyhästi Reijo Mäen dekkariin Kolmijalkainen mies.

Pääosassa yksityisetsivä Jussi Vareksena nähdään Leo Sjöman, ja ohjaajana on Tuukka Temonen. Pääkkönen on esittänyt luihua Kyypakkausta useammassa aiemmassa Vares-elokuvassa. 

Jasper Pääkkönen esitti edellisen kerran Kyypakkausta elokuvassa Sheriffi (2015).
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Muissa merkittävissä sivurooleissa ovat  Kalle Lamberg, Olga Temonen, Jenni Kokander, Mikko Töyssy, Pelle Heikkilä, Aku Sipola, Kreeta Salminen ja Tom Petäjä. Jo aiemmin julkistettuja näyttelijöitä ovat Sara Soulié, Satu Silvo, Mikko Kouki ja Ilona Chevakova.

– Vareksen maailma on päivitetty uusin kasvoin ja tapahtumin versioon 2.0. Elokuva sijoittuu luonnollisesti Turkuun, tuottaja Rimbo Salomaa kertoo tiedotteessa.

Leo Sjöman on järjestyksessään kolmas Jussi Vareksen näyttelijä Antti Reinin ja Juha Veijosen jälkeen.

Vares X -elokuvan ensi-iltapäivä julistetaan erikseen. Vareksesta tehdään myös kuusiosainen alkuperäissarja MTV:lle. 

Kuusiosainen sarja kertoo kolme eri tarinaa, joissa hengenlähtö ja sydämen särkyminen ovat lähellä useampaan kertaan, mutta nopeat refleksit ja kohtalo ovat Vareksen puolella. Sarjan julkaisuajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Seuraa meitä somessa