fbq
90 päivää morsiamena
Jasmine ja Gino

90 päivää morsiamena -draamaparin hääpäivä koittaa – yllätysilmoitus juhlavieraille

Myrskyisä realitypari aikoo sanoa toisilleen tahdon. Jasmine kokee useammankin yllätyksen päivän aikana.

90 päivää morsiamena -ohjelman 17. jaksossa vietetään vihdoin Ginon, 54, ja Jasminen, 36, häitä. Pari on kuluneen kauden aikana uhannut erota useaan kertaan, riitoja on riittänyt ja sovintoja yhtäläisesti. Pari ei itsekään uskonut pääsevänsä tähän pisteeseen.

Jasmine tapaa ensimmäistä kertaa Ginon Marco-sedän ennen häitä. Mies on toiminut isähahmona Ginolle tämän lapsuudesta asti. Ginon äiti kuoli miehen ollessa lapsi ja isä hiljattain. Marcolla on ollut epäilyksensä Jasminen suhteen. Hän on epäillyt, että Gino on vain yksi monesta vedätettävästä miehestä.

– Tapaan Jasminen ensimmäistä kertaa. Toivon, että hän vastaa Ginon kuvauksia. Kun kuulin, että hän on tavannut tytön internetissä ja aikoo mennä tämän kanssa naimisiin, ajattelin, että hän on hullu, Marco kertoo kameralle.

Marcoa huolettaa Jasminen räjähtävä temperamentti, eikä hän halua Ginon särkevän sydäntään.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Lounaan aikana Jasmine kertoo menneisyydestään ja isästään. Jasminen isä ei ollut läsnä naisen lapsuudessa. 

– Minulla ei ollut koskaan isää. Tapasin hänet parikymppisenä. Hän kertoi minulle päin naamaa, ettei ole koskaan rakastanut minua, eikä häntä kiinnostanut tutustua, Jasmine avautuu.

Marco kauhistuu ja pyyhkii kyyneleitään.

90 päivää morsiamena -pari aiheuttaa kiusallisen hetken hääpukuliikkeessä: "Heillä on kitkaa talousasioista"

Jasmine kaipaa perhettään Panamassa.

Jasmine ei uskonut, että löytäisi rakkautta ja onnea uudestaan avioeron ja kahden lapsen jälkeen. Hän ei voinut uskoa, että joku rakastaisi häntä rikkinäisenä. Jasmine sulattaa tarinallaan Marcon sydämen. Mies lupautuu saattamaan naisen alttarille.

– En uskonut, että hän (Gino) löytäisi ketään tuon ikäisenä. Hän ei enää nuorene. Tavattuani Jasminen huomaan hänen olevan suloinen, ystävällinen, hauska ja kaunis. Hän ei voisi toivoa parempaa tyttöä, Marco kiteyttää.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– En voi uskoa, että ihminen, jonka olen tuntenut vain pari tuntia, näyttää minulle enemmän rakkautta kuin olen koskaan saanut isältäni, Jasmine kertoo kameroille.

Hääpäivän koittaessa Jasmine ikävöi perhettään Panamassa. Gino kuitenkin yllättää tulevan vaimonsa. Naisen perhe seuraa vihkitoimitusta läppäriltä.

– Olet elämäni rakkaus ja sielunkumppanini. Rakastan sinua valtavasti ikuisesti ja aina, Gino päättää vihkivalansa.

– Tulit elämään, kun olin hukassa. Pyyteetön rakkautesi on pelastanut minut. Rakastan sinua aina ja ikuisesti, Jasmine sanoo valassaan.

Pari sanoo toisilleen tahdon. He ilmoittavat hääjuhlassa aikovansa hankkia yhteisen lapsen. Jasminella on entuudestaan kaksi lasta.

90 päivää morsiamena tiistaisin discovery+-suoratoistopalvelussa ja TLC-kanavalla.

Seuraa meitä somessa