fbq
Jasmine ei ole tyytyväinen uuteen kotiinsa.

90 päivää morsiamena: Jasminen ja Ginon peppuimplanttiriita kärjistyy – exät vedetään mukaan

90 päivää morsiamena -ohjelman Jasminen ja Ginon suhde on ollut myrskyisä alusta asti.

90 päivää morsiamena -ohjelman edellisessä jaksossa Jasmine paljasti vihdoin Ginolle, mistä rahat peppuimplantteihin ovat peräisin. Nainen tunsi syyllisyyttä valheestaan, joten hän päätti paljastaa totuuden Ginon kosittua häntä.

– Olen tuntenut syyllisyyttä eilisestä asti. Haluan lähteä Miamista puhtaan pöydän kera. Rakastan tätä uutta versiota meistä, mutta olen valehdellut ja salannut Ginolta asioita, Jasmine kertoi.

Jasmine hankki peppuimplantit salaa mieheltään. Hän käytti niihin Ginolta saamansa 4 000 dollaria, jotka olivat hääpukua varten.

– Olin säästänyt toiset 4 000 dollaria itse. Minulta puuttui 2 000 dollaria. Ainoa, kuka saattoi lainata ne, oli Dane, Jasmine myönsi.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Jasmine kertoi Danen antaneen rahat häälahjana. Gino suuttui kuullessaan uutisen. Hän ei uskonut korviaan kuultuaan kihlattunsa olevan edelleen yhteyksissä ex-kumppaniinsa. Jasmine on usein riidoissa nostanut Danen seksitaidot puheeksi ja verrannut häntä Ginoon.

Ginon ja Jasminen suhde on ollut myrskyisä alusta alkaen.

Ohjelman 14. jaksossa keskustelu peppuimplanteista, Danesta ja myös Ginon exästä jatkuvat. Gino on edelleen harmissaan tilanteesta. Hän ei usko, että Dane lainasi rahat pyyteettömästi.

– Nyt hän odottaa sinulta jotain, Gino sano.

– Hän on pyyteetön ihminen. Hän tekee hyväntekeväisyyttä. Sitä se oli, Jasmine puolustautuu.

Jasmine päättää sivaltaa Ginoa vanhalla riidalla. Gino lähetti aikanaan alaston kuvia Jasminesta entiselle tyttöystävälleen.

– Kun sinä olet ottanut yhteyttä exääsi, lähetit nakukuvia minusta, Jasmine muistuttaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

90 päivää morsiamena: Jasmine ei halua miehensä perhettä häihin: "Annan turpaan"

90 päivää morsiamena
Jasmine muutta Michiganiin Ginon luo K1-viisumin turvin.

Ginon entinen tyttöystävä lähetti kuvat Jasminen työpaikalle, ja hän menetti niiden myötä työnsä opettajana. Lisäksi kyseiset kuvat vuotivat nettiin. Gino epäilee, olisiko Jasmine provosoinut exää lähettämään kuvat eteenpäin. Jasmine hermostuu silminnähden.

– Mitä sinä saatana sanoit? Jasmine tivaa.

– Kysyn, provosoitko jotenkin vai hyökkäsikö hän yllättäen? Gino sanoo.

Jasmine raivostuu lisää ja poistuu paikalta huutaen, ettei aio mennä naimisiin idiootin kanssa. Gino antaa hänen rauhoittua. Lopulta pari keskustelee asiasta, ja he sopivat, ettei kumpikaan ole enää yhteydessä ex-kumppaneihinsa.

90 päivää morsiamena tiistaisin TLC-kanavalla ja discovery+-palvelussa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seuraa meitä somessa