fbq
90 päivää morsiamena: Sinkkuelämää

Tässä ovat uudet 90 päivää morsiamena -sinkut – mukana Pedrosta eronnut Chantel

90 päivää morsiamena: Sinkkuelämää -ohjelman neljäs kausi starttaa 21. tammikuuta TLC-kanavalla ja dicovery+-palvelussa.

90 päivää morsiamena: Sinkkuelämää palaa neljännen kauden jaksoin 21. tammikuuta. Kaudella nähdään vanhoja tuttuja 90 päivää morsiamena -ohjelmista ja muutama uusi rakkauden etsijä. 

Sinkut yrittävät päästää sarjassa irti menneisyyden taakoista ja katsoa tulevaisuuteen. Kauden aikana sinkut navigoivat internetdeittailun, ensitreffien, ensirakkauden ja niiden myötä tulevien sydänsurujen maailmassa.

Sinkkujen joukossa on muun muassa Chantel, joka pohtii onko hän valmis uuteen rakkauteen tuskallisen eronsa jälkeen. Hän ja Pedro erosivat 90 päivää morsiamena: Chantelin perhe -ohjelmassa

Debbie

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy
debbie

68-vuotias Debbie on etsimässä elämänsä rakkautta. Hän on päättänyt jatkaa eteenpäin entisestä suhteestaan nuoren marokkolaisen Oussaman kanssa. Suhdetta seurattiin 90 päivää morsiamena: Maailmalla -sarjassa. Nyt nainen etsii hänen ikäiselleen sopivaa miestä, joka herättäisi hänen kiinnostuksensa. Matka vie Debbien ulos mukavuusalueelta täysin uuteen mailmaan, kun hän löytää henkilön, jonka kanssa voisi kuvitella tulevaisuutensa. Kunhan hänen suojelevainen poliisipoikansa Julian pitää näppinsä erossa asiasta.

John

40-vuotias John tunnetaan monista mielipiteistään, varsinkin liittyen veljensä Patrickin suhteesta Thaisiin. John aloittaa deittailun texasilaisen naisen kanssa. Nainen odottaa mieheltä kolmea asiaa, nimittäin avioliittoa, lasta ja Johnin muuttoa Texasiin. John on tottunut elämään huoletonta poikamieselämää, mutta matka vie hänet kohti sitoutuneempaa elämäntapaa.

Tyray

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

33-vuotias Tyray lähtee henkilökohtaisen muutoksen ja kasvun matkalle. Hän yrittää voittaa epävarmuutensa sen jälkeen, kun hän tuli huijatuksi nettityttöystävänsä toimesta yli neljän vuoden ajan. Tyray tukeutuu veljiensä apuun rakkauden tavoittelussa oikeassa maailmassa.

Tim

90 päivää morsiamena: Sinkkuelämää
Veronica ja Tim

42-vuotias Tim teki ensiesiintymisensä 90 päivää morsiamena -ohjelmassa silloisen tyttöystävänsä Jenniferin kanssa. Kuitenkin katsojien mieleen on jäänyt Timin kihlaus Veronican kanssa, joka päätyi eroon. Nyt Tim raivaa tietään deittailun maailmassa Veronican tuella. Tavoitteena on löytää todellinen rakkaus.

Veronica

Timin ex-kihlattu Veronica etsii rakkautta tällä kaudella. 39-vuotias Veronica on sitoutunut Jamaliin vain huomatakseen, että suhde monimutkaistuu. Veronica ei aio luopua toivosta löytää täydellinen sielunkumppani.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

90 päivää morsiamena: Justin perustelee häikäilemätöntä pettämistään ystävyysseksillä: "Minulla oli panokaveri"

Natalie

39-vuotias Natalie on elänyt kuukausia etäsuhteessa Joshin kanssa. Nyt hän päättää muuttaa Los Angelesiin kokeillakseen, miten suhteen käy. Natalie alkaa huomata, että Joshin elämäntyyli ei välttämättä sovi naisen tulevaisuuden suunnitelmiin. Natalie nimittäin unelmoi perheen perustamisesta ja lapsista. Hän päätyy pohtimaan, voiko Josh tarjota unelman hänelle.

Chantel

90 päivää morsiamena: Chantelin perhe
Chantel (keskellä) sisarustensa kanssa.

32-vuotias Chantel on löytänyt elämänilonsa ja on valmis uuteen rakkauteen. Tuskallisen eron jälkeen Chantel päättää ottaa ohjat omiin käsiinsä rakkauselämästään. Hän päättää matkustaa Kreikkaan tyttöjen matkalle. Matkalla Chantel pohtii eroaan Pedrosta ja sitä, onko hän valmis avaamaan sydämensä uudelle ulkomaalaiselle miehelle.

90 päivää morsiamena: Sinkkuelämää 21. tammikuuta alkaen TLC-kanavalla ja discovery+-palvelussa.

Lähde: TV Insider

Seuraa meitä somessa