fbq
Miss Debbie
90 päivää morsiamena: Sinkkuelämää

90 päivää morsiamena: Debbie, 67, hermoilee treffejä kuubalaismiehen kanssa: "Siitä on 14 vuotta, kun olen viimeksi harrastanut seksiä"

67-vuotias Debbie matkustaa Miamiin tapaamaan nettituttavuuttaan. Naisen harmiksi hänen poikansa tuppautuu matkalle mukaan.

Miss Debbie, 67, on suunnitellut pari viikkoa matkaansa Miamiin 90 päivää morsiamena: Sinkkuelämää -sarjassa. Hän aikoo tavata deittisivustolta löytämänsä kuubalaismiehen, 58-vuotiaan Rubenin. Matkalla on tiedossa mutkia, sillä Debbien Julian-poika aikoo lähteä mukaan.

– Julianin mukana olo on kuin märkä rätti vasten kasvoja, mutta jos se on ainoa tapa tuoda hänelle rauhaa, minun on kai hyväksyttävä se, Debbie sanoo.

– Hän tunkeutuu matkalle mukaan, koska ei halua, että historia toistaa itseään, hän jatkaa viitaten aikaisempaan suhteeseensa nuoren marokkolaisen Oussaman kanssa.

Sarjan kuudennessa jaksossa matkalaukku on pakattuna ja Debbie valmiina lähtöön. Äiti ja poika nousevat koneeseen, ja lopulta saapuvat kohteeseen.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Debbie on suunnitellut räppikappaleen tapaamiselle.

– Kuubalainen Ruben olet hämäykseni, minun trooppinen... Debbie tapailee sanoja autossa.

– Jos joku tekisi minulle noin, hilaisin perseeni pois paikalta, Julian kuittaa.

90 päivää morsiamena: Debbiellä, 67, on uusi kuubalaisihastus – liukuvoide matkalle mukaan

90 päivää morsiamena: Sinkkuelämää
Miss Debbie ja hänen poikansa Julian.

Julian joutuu äitinsä makutuomariksi. Hän huomauttaa, että matalat kengät ovat hyvä valinta, jos äiti joutuu vaikka juoksemaan pakoon miestä. Julian ei luota äitinsä arviointikykyyn.

– Laita minulle viesti tunnin välein, Julian pyytää.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– En joka tunti. Anna minun elää elämääni, Debbie vastaa.

Debbie saapuu treffipaikalle. Ruben on näkemästään innoissaan, hän nauraa ja kehuu Debbietä kauniiksi.

– Yleensä viehätyn konservatiivisista ja klassisista miehistä. Oli kuin komediasta, nähdä Ruben seisomassa edessäni kaikissa maailman väreissä kukat ja ilmapallot mukanaan, Debbie kertoo kameralle.

Debbie kertoo entisen kumppaninsa Oussaman vonganneen seksiä, mutta nainen ei suostunut ja on päätöksestään nyt onnellinen.

Vaikka Debbie ei ole täysin vakuuttunut näkemästään, hän aikoo antaa miehelle mahdollisuuden. Pari suuntaa nauravaisina tanssimaan. 

Ruben etsii kumppania tositarkoituksella ja on valmis etenemään hitaasti.

– Siitä on 14 vuotta, kun olen viimeksi harrastanut seksiä. Onko fyysisesti mahdollisesti, että olen palautunut neitsyeksi? Debbie täräyttää kameralle.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– On pelottava ajatus harrastaa seksiä jonkun kanssa. Mitä hittoa minä teen? hän lisää.

90 päivää morsiamena: Sinkkuelämää sunnuntaisin discovery+-palvelussa ja TLC-kanavalla kello 20.

Seuraa meitä somessa