fbq

Veronica Verho treffailee julkkisyrittäjää

Ville on tuttu Temppareista ja Mr. Finland -kisasta.

Vuodenvaihteessa eronnut Veronica Verho yllätettiin hempeissä tunnelmissa pitkänhuiskean komistuksen kanssa Turun keskustasta viime viikon tiistaina.

Seiska selvitti, että kyseessä on Temptation Island Suomi -ohjelmasta ja Mr. Finland -kisoista viime vuosikymmenen puolella tutuksi tullut Ville Tappola, joka pyörittää turkulaista Bar Fredrikiä. Yritystoiminta alkoi korona-aikana. Lisäksi hän on mukana Uuni-nimisen pizzeriaketjun toiminnassa.

Ville osallistui sinkkumiehenä Tempparit-sarjan ensimmäiselle kaudelle vuonna 2015. 193-senttinen yrittäjä kisasi myös Mr. Finlandin tittelistä samana vuonna.

Veronica ja Ville oli nähty ensimmäistä kertaa yhdessä jo maaliskuun lopussa Liedossa The Jams Bar & Spassa katsomassa Janne Hurmeen keikkaa.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Eivät he ensimmäistä kertaa tavanneet, Seiskalle taustoitettiin jo tuolloin.

Veronica on tuttu muun muassa Love Island Suomen juontajana, tubettajana, podcastaajana sekä radioäänenä.

Erosi vuodenvaihteessa

Veronican ja hänen ex-puolisonsa, Sohvaperunat-ohjelmasta tutun Juhani Koskisen, suhde tuli päätökseen vuodenvaihteessa. Kihlat tammikuussa 2021 solminut pari ilmoitti erostaan yhteisellä somepäivityksellään, jonka julkaisivat tammikuun puolessa välissä.

– On ollut ihanaa jakaa rakkauttamme ja elämäämme somessa kanssanne. Toivomme toisillemme ainoastaan hyvää.

– Ja koska iso huoli kaikilla kiinnittyy varmasti koiriin, niin ei hätää! He elävät ylvästä, kunin-kaallista ja upeaa elämäänsä yh-dessä meidän molempien kanssa jatkossakin, päivityksessä luki.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Veronica ja Juhani ehtivät olla yhdessä neljä vuotta. Heidän suhteensa alkoi silloin hyvästä ystävyydestä ja eropäivityksen mukaan he ovat sitä edelleen.

Vielä lokakuussa turkulaislähtöiset Juhani ja Veronica kertoivat siitä, että haluaisivat mahdollisesti muuttaa yhdessä pois Punavuoren-asunnostaan entiseen kotikaupunkiinsa Turkuun.

Eron jälkeen Veronica kuitenkin muutti helsinkiläiselle uudisasuntoalueelle.

193-senttinen Ville osallistui Mr. Finland -kisaan vuonna 2015.

Näin Ville vastasi

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Seiska tavoitteli kaksikkoa jo huhtikuun alussa, kun heidät nähtiin yhdessä yöelämässä. Tuolloin Veronica ei vastannut, eikä Ville ennättänyt kommentoida. Seiska tavoitti Villen viime perjantaina.

Millaiset välit teillä on Veronican kanssa?

– Ihan ystäviä olemme.

Teidät nähtiin tiistaina Turussa päivällisellä. Lukijan mukaan teillä vaikutti olevan mukavaa. Miten kommentoisit tätä?

– Hyviä ystäviä olemme.

Kävelitte käsi kädessä. Onko suhteenne romanttinen?

– No en kommentoi tässä kohtaa mitään, Ville linjasi kohteliaasti.