Syke - Liv

Yllättävä näyttelijävierailu suosikkisarjassa: Kaikkien janoisten sankari käy klinikalla

Vaikka viikset puuttuvat, terävimmät katsojat tunnistanevat Syke-sarjassa vierailevan Sami Kojosen takavuosina koko kansalle tutuksi tulleeksi mainoskasvoksi Kari Grandiksi!

 

Syke-sarjan Liv-kanavalla esitettävä kahdeksas kausi lähenee loppuaan, sillä tänään alkaa kauden viimeinen neljän jakson tarinakokonaisuus. Jaksoissa hoidetaan muun muassa naista, jolla todetaan yllättäen MS-tauti, mikä panee naisen aviomiehen kovien valintojen eteen. 

Aviomiehen roolissa nähtävä Sami Kojonen on kokenut näyttelijäkonkari, jonka tunnetuin rooli on kuitenkin ehkä hieman yllättävä. Kojonen nimittäin muistetaan tv:n mehumainoksesta kaikkien janoisten sankarina Kari Grandina! Kesäkuussa 54 vuotta täyttävä Kojonen on osannut ottaa suositusta mainoshahmosta kaiken irti, sillä laulajana hän on myös levyttänyt Kari Grandin tunnuskappaleen vuonna 1999. 

Tanssimusiikin ja näyttelemisen ohella Sami Kojonen on tehnyt ansiokkaan uran myös teatterinjohtajana. Viime aikoina hän on keskittynyt radiodokumenttien tekemiseen, ja tehnyt muun muassa Ylellä alkuvuodesta julkaistun Näyttelijät koronan kourissa -dokumentin, joka löytyy Areenastakin.

 

 


Teksti: Atte Alhainen I Kuvat: Jani Viitala / Nelonen Media26.05.2021 12:00
Katso myös
Syke-sarjan uusi kausi Ruutuun kesäkuussa