Kauniit ja rohkeat - MTV3

Kauniiden ja rohkeiden juonipaljastuksia: Liam näkee näkyjä

Kauniiden ja rohkeiden viikon juonipaljastuksissa syyllisyyden musertama Liam hourailee, Thomas vannoo kostavansa ystävänsä kuoleman ja Quinn murehtii avioliittoaan.

Liam ei voi jatkaa elämäänsä Vinnyn yliajon jälkeen kuin mitään ei olisi tapahtunut, mutta Bill käskee poikaansa pysymään hiljaa tai tämä passitetaan taposta vankilaan. Wyatt kuulee Billin ja Liamin tunteikkaan keskustelun ja haluaa tietää, mistä on kyse. Liam joutuu valehtelemaan olevansa sairas.

Thomas suree kuollutta ystäväänsä ruumishuoneella ja vannoo kostavansa Vinnyn kuoleman. Hope on hänen tukenaan ja ilmoittaa tilanteesta Liamille. Liam on puhelusta järkyttynyt ja alkaa nähdä näkyjä. Hope huolestuu Liamin voinnista. Poliisit kiinnostuvat Vinnyn yliajosta ja aloittavat epäiltyjen kuulustelut. Ensimmäisenä kuultavaksi joutuu Thomas. Myös Liam saa kutsun kuulusteluun.

Zende hieroo sopua Carterin kanssa ja pyytää tätä antamaan entiselle morsiamelleen vielä yhden mahdollisuuden. Quinn yrittää auttaa Carteria ja Zoea korjaamaan välinsä, mutta huomaa itsekin tarvitsevansa apua avioliittonsa kanssa. Vaikka Eric on antanut hänelle anteeksi, elämä ei ole palannut entiselleen.

Kauniit ja rohkeat MTV3 MA–PE


Teksti Nanna Drummond Kuvat Bell-Phillip Television Productions, Cliff Lipson/CBS 20.08.2021 07:25
Katso myös
Varo Kauniiden ja rohkeiden juonipaljastuksia: Vauvauutinen muuttaa elämän
Varo Kauniiden ja rohkeiden juonipaljastuksia: Quinn ja Zoe liittoutuvat
Varo Kauniiden ja rohkeiden juonipaljastuksia: Avioeroja ja kosintoja
Varo Kauniiden ja rohkeiden juonipaljastuksia: Liam syyllistyy tappoon