fbq

Windows95man paljastaa, miksi viihtyy alasti – lapsuudenperheellä iso merkitys

Windows95man eli Teemu Keisteri kertoo tuoreessa Perjantai-dokkarissa elämästään, perheestään, taiteestaan ja raitistumisestaan.

Ylen 26. huhtikuuta julkaistava Perjantai-dokkari No Shame on kuvattu pääosin saunan lauteilla. Noilla lauteilla istuu Suomen euroviisuedustaja Windows95man eli Teemu Keisteri, jolle alastomuus tarkoittaa vapauutta. Nuorempana hän oli usein alastomana videoillaan.

Teemu asuu perheineen Espoossa, jonka maaseudulla hän on varttunut. Hän kertookin saaneensa vanhemmiltaan luvan olla sellainen kuin on, mikä on johtanut siihen, ettei hän häpeä asioita.

– Minulla on sellainen leikki, että kuinka oudoksi tavallaan voi venyttää espoolaista isäkuvaa, Teemu sanoo dokkarissa.

Silti hän uskoo lapsensa ajattelevan, että hän on ihan normaali isä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Se on kyllä hauskaa sanoa, että isi menee ilman housuja tonne farkkumunan sisään ja isin työhousut tulee tuolta katosta. Se on ihan parasta, että voi antaa sellaista vähän erilaista isäkuvaa, ja että työntekokin voi olla tällaista, taitelija sanoo.

UMK:ssa Teemu Keisteri esiintyi muun muassa farkkumunan sisällä.

– Haluan kasvattaa mun pojan megamix-tyylillä, että se voi olla oma itsensä, ja kaikista tunteista voi puhua, hän kertoo.

Teemu on ollut 13 vuotta yhdessä hollantilaisen vaimonsa kanssa. Hän ei usko, että olisi naimisissa, isä tai saatikka menossa Euroviisuihin, ellei hän olisi raitistunut kuusi vuotta aiemmin.

– Aivan sekopäistä, luonnon omaa huumetta tämä on muutenkin, niin en tarvi, Teemu kuittaa.

Omalla taiteellaan Teemu haluaakin kannustaa maailmaa siihen, että ihmiset voisivat elää aidosta ja herkästi. Teemu edustaa Suomea Euroviisuissa Windows95manina yhdessä Henri Piispasen kanssa. Viisubiisin nimi No Rules! on fraasi, jota Teemu käyttää päivittäin elämässään.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

– Varmaan siis kun on keskittymishäiriötä ja tämmöistä, mä pystyn palauttamaan itseni sellaiseen lempeyteen sillä: ”Rauhoitu, Teemu. Ei mitään hätää, no rules,” Teemu kertoo.

No Shame -dokumentin on ohjannut Sara Rigatelli.

Dokkari julkaistaan Yle Areenassa perjantaina 26. huhtikuuta ja esitetään TV1-kanavalla Perjantain lähetyksessä.

Seuraa meitä somessa