Love Island Suomi - Ava

Koronatapaukset siirtävät Love Island Suomen alkua viikolla

Uuden Love Island Suomi -tuotantokauden piti alkaa tänään, mutta juuri saapuneen tiedon mukaan ohjelman aloitus on siirtynyt viikolla eteenpäin, maanantaihin 23.8.  

Uuden kauden lykkääntymisen syynä ovat kaksi tuotannossa paljastunutta koronatartuntaa. Mahdollisten altistumisten ja jatkotartuntojen välttämiseksi ohjelmaa tuottava ITV Studios Suomi ja ohjelmaa esittävä MTV Oy ovat yhdessä päättäneet lykätä kauden alkua viikolla. Love Island Suomea kuvataan Espanjassa vain yhden päivän viiveellä, ja ohjelman tapahtumat näkyvät jo seuraavana päivänä televisiossa. Ohjelman kuvaamista ei siis voida keskeyttää ilman, että se näkyy ohjelman lähetyksissä.

– Tämä on poikkeuksellinen tilanne ja vaikea päätös, mutta se on ainoa mahdollinen, koska sekä MTV:lle että ITV:lle kaikkien tuotannon jäsenten turvallisuus ja terveys on tärkeintä. Tuotantokauden aloituksen siirtäminen on tietysti niin meille tekijöille kuin sarjaa odottaville faneillekin valtava pettymys. Meidän ensisijainen tehtävämme on kuitenkin turvata niin saarelaisten kuin muunkin tuotantotiimin terveys. Olemme päättäneet siirtää ohjelman aloitusta, jotta ehdimme varmistaa tuotannossa mukana olevien turvallisuuden, sanoo ohjelman vastaava tuottaja Eevamaria Vassinen MTV:ltä.

– Koko tuotantoryhmää on testattu jo ennen tuotannon alkamista, ja jatkamme testauksia säännöllisesti. Olemme noudattaneet tarkasti hygienia- ja koronaohjeistuksia sekä olleet yhteydessä Helsingin kaupungin koronavirusneuvontaan, ja noudatamme infektioalan erikoislääkäreiden ohjeita. Näillä toimenpiteillä meillä on paras mahdollisuus jatkaa tuotantoa vastuullisesti, kertoo ITV Studios Suomen vastaava tuottaja Heidi Munkberg.

50-osainen Love Island Suomen kolmoskausi alkaa näillä näkymin Avalla ja mtv-palvelussa maanantaina 23. elokuuta klo 21.00. Mtv-palvelusta sekä C Moresta jaksot voi katsoa tuntia ennen tv-esitystä.  Ohjelman muutama alkupään jakso nähdään myös MTV3-kanavalla. 

 


Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: MTV16.08.2021 12:45
Katso myös
Veronica Verho juontamaan Love Island Suomea: "Ihana olla mukana!"