Tukahduttava rakkaus - Yle TV 1

Jännitystä Irlannista: Perheenisä kuolee sukujuhlien jälkimainingeissa

Upouudessa irlantilaisessa jännityssarjassa perheenisä löytyy kuolleena ja äiti epäilee pahinta jälkikasvustaan.

6-osaisen Tukahduttava rakkaus-trillerin alussa perhe ja ystävät juhlistavat Val Ahernin (Dervla Kirwan) 50-vuotispäivää. Ilta vaikuttaa onnistuneelta. kunnes Valin puoliso Denis (Stuart Graham) pudottaa pommin. Pariskunta aikoo erota ystävinä, ja syynä on Valin löytämä uusi mies. Kaikki ovat kiusaantuneita, erityisesti nuorin perheen kolmesta aikuisesta tyttärestä, ja ilta päättyy tämän hysteeriseen kohtaukseen.

Aamulla Val saa suruviestin: Denis on löytynyt rantakalliolta kuolleena. Kuolemassa on varmaankin kyse onnettomuudesta, mutta Valin mielessä herää silti huoli. Entä jos kuolema ei ollutkaan onnettomuus, entä jos joku perhepiirissä on tapahtuneen takana? Val tahtoo suojella perhettään, eikä halua kenenkään joutuvan pulaan.

Äidin hyvä aikomus pitää perhe kasassa saattaa kuitenkin olla tuhoon tuomittu. Onko oikein peitellä ikäviä asioita ja muokata tapahtunutta vain välittämisen vuoksi? Voiko rakkaitaan suojella liikaa, ja missä kulkee raja, jonka jälkeen rakkaus ennemmin tukahduttaa kohteensa kuin pelastaa hänet? Mitä kohtalokkaana yönä lopulta tapahtui?

Tukahduttavan rakkauden (Smother) keskeisissä rooleissa ovat myös Seana Kerslake (Grace), Niamh Walsh (Jenny) ja Gemma-Leah Devereux (Anna). Tänä vuonna valmistuneen sarjan on luonut Kate O'Riordan ja ohjannut Dathaí Keane.

Tukahduttava rakkaus-sarjaa esitetään TV1:ssä 15.8. alkaen sunnuntai-iltaisin noin klo 22.05.  Yle Areenassa sarja on jo kokonaisuudessaan ja katsottavissa 10.2.2022 saakka.


Teksti: Satu-Maria Niikko I Kuvat: BBC/Yle Kuvapalvelu15.08.2021 03:00
Katso myös
Matti Rönkä arvostaa dekkareissa tunnelmaa
Murhia ja juonittelua 1700-luvun Santiago de Compostelassa
John Simm selvittää murhia Brightonin merenrantamaisemissa
Tukholmalaistrillerissä vauva katoaa jouluaattona
Agatha Christien luonnostelema suomalaisetsivä Sven Hjerson saa oman tv-sarjan
Maria Kallio tekee paluun – Elena Leeve pääosassa
Vaara vaanii mamibloggaajaa
Ruotsalaistrillerissä Max Angerin tyttöystävä katoaa Pietarissa
Max Seeck kertoo Hollywood-sarjastaan: Erittäin kova jengi tekemässä