fbq
20220604 HELSINKI. Creator Awards. Pernilla Böckerman. PHOTO: ATTE KAJOVA

Pernilla Böckermanilta pysäyttävä päivitys: "Aloitin myös terapian"

Pernilla kertoo avoimesti alkuvuoden vaikeuksistaan.

Fitness-kisaamisen taakseen jättänyt Pernilla Böckerman on TTK-voittonsa jälkeen keskittynyt urheiluun, ja hänen somepäivityksensä ovat olleet pitkälti kaupallisia yhteistöitä ja mainoksia.

Välissä Pernilla ehti viettämään aikaa myös rakkaalla mökillään, joka laitettiin kauniiseen edustuskuntoon Huvilassa ja Huussissa. 

Pernilla avaa nyt viime kuukausien tunteitaan poikkeuksellisessa Instagram-julkaisussa. Kuvassa ei ole maksettuja yhteistöitä, vaan hän poseeraa kuvissa omana itsenään, iloisesti hymyillen.

- Nyt sieltä sitten irtosi aito hymy, Pernilla pohjustaa julkaisuaan.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Pitkässä kuvatekstissä hän kertoo, ettei alkuvuosi sujunut aivan toivotulla tavalla. Pernillalla on takanaan ero; hän ja ex-rakas Arttu ilmoittivat helmikuussa yhteisessä podcastissaan eroavansa.

- Alkuvuosi oli minulle tosi raskas – uusi alku ja vähän hukassa itseni kanssa. Urheilu tuntui oudolta ja hankalalta, eikä ollenkaan omalta, kun ei ollut minkäänlaista tavoitetta. Aloitin myös terapian, ja se on tehnyt tosi hyvää, Pernilla kertoo.

Pernilla kertoo elämän kääntyneen nyt taas positiiviseen suuntaan, mutta helppoa se ei ole ollut.

- Mutta se vaati sen, että kohtasin itseni – heikkouteni, vahvuuteni – ja hyväksyn itseni sellaisena kuin olen. Elämä on yhtä vuoristorataa, ja sen mukana mennään. Se on sitä elämää. Mutta tässä hetkessä mulla on tosi tosi hyvä olla, hän kertoo.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Julkaisua on kommentoinut moni, joka osaa myös samaistua Pernillan tilanteeseen ja vaikeista ajoista selviytymiseen. Esimerkiksi avoimesti lihavuusleikkauksestaan puhunut Aarni Mikkola kommentoi, että on käynyt saman matkan.

- Ihan parasta kun voi hyvin! Aarni hehkuttaa kommentissaan.

Lukuisat ystävät ja seuraajat ovat hekin jättäneet sydän-emojeita Pernillan tunteikkaan päivityksen alle.