fbq

Oho! Juhani Koskiselta kipakka palaute Veronica Verholle

Veronica ja Juhani ilmoittivat maanantaina eronneensa.

Juontaja ja somepersoona Veronica Verho, 27, ja hänen kihlattunsa Juhani Koskinen, 37, ilmoittivat maanantaina (15.1.) eronneensa.

Ex-pariskunta kertoi shokkierosta sosiaalisessa mediassa. He paljastivat tehneensä eropäätöksen vuodenvaihteessa, ja aikovansa jatkaa eteenpäin ystävinä.

- On ollut ihanaa jakaa rakkauttamme ja elämäämme somessa kanssanne, he kirjoittivat yhteispäivityksessään.

Veronica Verho ja Juhani Koskinen: Shokkiero!

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Kaksikko asusteleekin yhä saman katon alla, ja Juhani osallistuu myös Veronican someen.

Kritiikkiä sopalle

Veronica julkaisi tiistaina (16.1.) Tiktokissa haasteen, jossa Juhani antoi hänelle raaka-aineet, joista hänen oli tehtävä ruokaa. Juhani luettelee videolla ainesosiksi parsakaalin, aurajuuston ja cashew-pähkinät, joista Veronica loihtii aurajuusto-parsakaalikeiton ja cashew-karpalosämpylöitä.

Eritoten sämpylät maistuvat Juhanille, mutta keitolle hän antaa hippasen kritiikkiä.

- Hyvä, mutta juustoinen, Juhani sanoo kipakasti videon lopussa.

Myös Veronica myöntää, että juuston maku on keitossa vahvasti läsnä.

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Juhani Koskinen paljastaa shokkieronsa syyn

Instagram-tarinoihinsa Veronica on kuvannut Juhania seuraavana päivänä. Huolimatta juustoisuudesta, on soppa käynyt kaupaksi.

- On maistunut kyllä näin niin kuin seuraavanakin päivänä, Juhani toteaa puhelintaan tuijotellen. 

- Eli oli wörtti? Veronica kysyy.

- Joo. Sopasta 8+, mutta sämpylästä 9,5, Juhani arvioi.

Veronica Verho toi esiin vakavan ongelman - sai surullisia viestejä: ”Meidän koira meinasi 2 vuotta sitten kuolla tähän”

@mariieveronica

AI ETTIEN ETTÄ 🥦🧀🍞 Aurajuusto parsakaalikeitto Kuullota 1 leikattu sipuli ja 2 valkosipulinkynttä. Heitä kattilaan mukaan pilkottu parsakaali, kukkakaali ja 3 perunaa. Lisää 4dl kauramaitoa ja 7dl vettä. Kun vihannekset ovat melkein pehmeitä, lisää mukaan hapan omena (granny smith) ja siirrä kattila pois liedeltä. Surauta kaikki tasaiseksi sauvasekoittimella tai blenderillä ja lisää mukaan aurajuusto. Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla. Cashew-karpalosämpylät Lämmitä 3dl vettä ja 2dl kauramaitoa kädenlämpöiseksi. Liuta sekaan 1/2 tuorehiivaa, 1tl suolaa ja 2tl hunajaa. Anna hiivan hetki aktivoitua ja lisää sen jälkeen 4dl vehnäjauhoa. Tässä kohtaa heitä sekaan kourallinen kuivattuja karpaloita ja cashew pähkinöitä. Lisää loput jauhot (n. 4dl) mut taikinan on hyvä jäädä löysäksi. Nosta taikina kohoamaan 30-60min. Kohotuksen jälkeen muotoile taikinasta sämpylöitä ja paita uunissa 225 astetta 15-20min. NAUTI!

♬ alkuperäinen ääni - Veronica Verho
Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Veronica ja Juhani ehättivät seurustella neljä vuotta. He ostivat yhteisen kodin Helsingistä vuonna 2020 ja kihlautuivat vuonna 2021. Heidän oli tarkoitus astua avioon vuonna 2023, mutta häitä jouduttiin siirtämään vuodelle 2024, sillä Veronican mukaan sopivia juhlatiloja oli vaikea löytää.

Veronicalla ja Juhanilla on kaksi mäyräkoiraa, Matti ja Teppo, jotka tulevat jatkossa asumaan molempien luona.

Veronica Verho juoksi koiransa kanssa – kammottava lopputulos

Seiska on parasta sovelluksessa! Täysin uudistuneen Seiska-mobiilisovelluksen voit asentaa Android-laitteeseesi täältä ja iOS-laitteeseesi täältä.