fbq

Mailis Penttilän kauhunhetket: tuholaiset iskivät kotiin!

Mailis Penttilä jännittää Espanjan kesän lieveilmiöitä.

Espanjaan perheensä kanssa muuttanut leipurikaunotar Mailis Penttilä tilittää vastoinkäymisistään somessa.

Mailis kertoi lauantaina Instagramin tarinoissa kotinsa tuholaisongelmasta. Mailiksen sisko oli ollut perheen luona kylässä. Reissun aikana hän hoksasi, että hänen huiviinsa oli tullut reikä. Huivi oli ollut sisällä tuolin päällä.

Mailis ja siskonsa syyttivät reiän tekijäksi ensiksi perheen koiraa. Todelliset syylliset selvisivät kuitenkin pian.

Älytön turvallisuusriski lapsiperheessä! Mailis Penttilä paheksuu Espanjan meininkiä

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Ilmoitus päättyy

Mailis oli pyykännyt lempimekkojaan. Pesukoneessa pyörittämisen jälkeen mekkojen etumuksiin oli ilmestynyt reikiä. Mailis huomasi, että mekoissa oli pesun jälkeen kiinni muurahaisia. Myös tuolilta, jossa huivia oli säilytetty, löytyi muurahaisia.

Mailis arveli, että muurahaiset olivat iskeneet kiinni hänen mekkoihinsa pyykkikorissa. Mailis veikkasi, että mekoille oli saattanut tipahtaa jotain makeaa, kuten jäätelöä, joka saattoi houkutella öttiäiset apajille.

"Hei me muutetaan!" - Mailis Penttilä vaihtaa maisemaa

Muurahaiset ovat Mailiksen mukaan tuttu näky heidän Espanjan-kodissaan. Kun ilmat ovat lämmenneet, ötököitä on ilmaantunut lisää.

- Meidän vuokrakämppä on rempattu, mutta vähän sinne päin. Halkeamia on saumoissa ympäri seiniä, sieltä muurahaisia tulee. Talvella niitä oli huomattavasti vähemmän, Mailis kertoo somevideollaan.

Mailis on turvautunut paikalliseen ompelijaan pelastaakseen muurahaisten syömät mekkonsa. Mailis kertoo, että häntä jännittää Espanjan kesän ötökkätilanne. Hän ei kuitenkaan halua opettaa lapsiaan pelkäämään ötököitä.